Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a intrat pe fir! Nemţii pot da lovitura şi să transfere un "greu" de la FC Barcelona, după ce negocierile cu clubul catalan s-au blocat

Bayern a intrat pe fir! Nemţii pot da lovitura şi să transfere un "greu" de la FC Barcelona, după ce negocierile cu clubul catalan s-au blocat

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îl poate pierde pe neamţul Marc-Andre ter Stegen (27 de ani), portar cu care oficialii clubului catalan nu au ajuns, momentan, la un acord pentru prelungirea contractului în favoarea lui Bayern Munchen. Bavarezii se interesează de posibilitatea de a-l aduce pe Ter Stegen pentru a-l înlocui pe Manuel Neuer (33 de ani).

Înainte ca pandemia de Coronavirus să oprească fotbalul din toată lumea, oficialii lui Bayern se ocupau de tratativele pentru prelungirea contractului cu trei fotbalişti importanţi din Bavaria: David Alaba, Thomas Muller şi Manuel Neuer. Însă, scrie Sport, acum Bayern şi-a îndreptat atenţia spre Marc-Andre ter Stegen, unul dintre cei mai buni portari din lume, care a refuzt oferta pusă pe masă de FC Barcelona pentru a rămâne pe Camp Nou.

Cu cinci ani mai tânăr decât Manuel Neuer, Ter Stegen e rezerva goalkeeperului lui Bayern la naţionala Germaniei.

Patru runde de negocieri între Barcelona şi Ter Stegen

Un om cheie în angrenajul Barcelonei, Ter Stegen are pe masă o ofertă de a rămâne pe Camp Nou până în 2024, cu un salariu de 6,3 milioane de euro pe an şi bonusuri în fiecae an. Actuala înţelegere dintre Barcelona şi Marc-Andre ter Stegen expiră în 2022, după ce portarul neamţ a fost transferat în 2014, de la Borussia Moenchengladbach pentru "doar" 12 milioane de euro. Mutarea reuşită atunci reprezintă o adevărată lovitură dacă luăm în calcul inflaţia din momentul de faţă de pe piaţa transferurilor. Totuşi, până acum, deşi s-au pus la masa negocierilor de patru ori, cele două părţi n-au ajuns la niciun acord deoarece Marc-Andre ter Stegen vrea bani mai mulţi decât i se oferă, având în vedere rolul său extrem de important în echipă şi evoluţiile sale.

Afla mai multe despre: bayernter stegenfc barcelona 

viewscnt
Articole similare