Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern - Beşiktaş, Liga Campionilor. Toţi pariorii aşteaptă o victorie la scor a gazdelor

Bayern - Beşiktaş, Liga Campionilor. Toţi pariorii aşteaptă o victorie la scor a gazdelor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Bayern - Beşiktaş Liga Campionilor 20.02.2018. Este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri programate în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, bavarezii având cota 1.15 la victorie.

Ponturi pariuri Bayern - Beşiktaş Liga Campionilor 20.02.2018

Nu e de mirare însă. Diferenţa dintre campioanele Germaniei şi Turciei este uriaşă. În plus, Bayern joacă excelent şi-n acest sezon, spre deosebire de Beşiktaş, care a slăbit serios ritmul în competiţiile interne. În Liga Campionilor a impresionat însă, ce-i drept profitând şi de o grupă cu adversare de acelaşi calibru.

Bayern are în acest moment o serie de 13 victorii consecutive în toate competiţiile, iar rezultatele negative din actuala stagiune pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. Wolfsburg este singura echipă care a plecat neînvinsă de pe terenul lui Bayern în actuala stagiune. În rest, doar victorii ale gazdelor. 

Bayern şi Beşiktaş s-au mai întâlnit în sezonul 1997/98 al Ligii Campionilor, când bavarezii se impuneau în ambele partide cu 2-0. 

Ponturi pariuri Bayern - Beşiktaş Liga Campionilor 20.02.2018

Bayern nu poate conta la acest joc pe Manuel Neuer, însă absenţa sa este de mai multă vreme. De altfel, clubul i-a prelungit recent contractul lui Ulreich, portarul devenit între timp om de bază. Beşiktaş are ceva absenţe importante şi, dacă punem la socoteală şi plecarea golgheterului Cenk Tosun, atunci va avea mari probleme pe Alianz Arena. 

ECHIPELE PROBABILE

Bayern (4-3-3): Ulreich; Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba; Vidal, Müller, James; Coman, Robben, Lewandowski
Absenţi: Neuer

Beşiktaş (4-5-1): Fabri; Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano; Hutchinson, Medel, Quaresma, Talisca, Babel; Vágner Love
Absenţi: Kavlak, Atınç, Gökhan Töre, Tošić 

Pronostic: 1 (-1) @ 1.42

Afla mai multe despre: bayernbesiktasliga campionilorponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare