Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern e "all-in" pentru un jucător al lui Chelsea! Bavarezii au pus pe masă suma cerută de englezi, iar transferul este iminent

Bayern e "all-in" pentru un jucător al lui Chelsea! Bavarezii au pus pe masă suma cerută de englezi, iar transferul este iminent
Comentarii

Clubul Bayern Munchen a făcut a patra ofertă pentru mijlocaşul ofensiv al echipei Chelsea Londra, Callum Hudson-Odoi, anunţă presa engleză.

Potrivit Sky Sports, după trei încercări eşuate, bavarezii au pus pe masă, în cele din urmă, suma dorită de oficialii grupării de pe Stamford Bridge. 39 de milioane de euro este oferta trimisă de Bayern Munchen pentru mijlocaşul englez născut în 2000.

 

 

La 18 ani, Callum Hudson-Odoi are 11 meciuri în tricoul echipei londoneze, pentru care a reuşit să înscrie un gol şi să dea un assist, până în prezent. Suficient, însă, cât să intre în vederile lui Bayern.

Hudson-Odoi mai are un an şi jumătate de contract cu Stamford Bridge, iar sursele celor de la Sky Sports indică faptul că internaţionaul U-19 englez va refuza prelungirea înţelegerii cu echipa la care şi-a făcut junioratul. Pe lângă Bayern, de serviciile tânărului mijlocaş mai sunt interesate Juventus Torino şi RB Leipzig, dar Hudson-Odoi preferă să meargă la campioana Germaniei.

19 ani împlineşte Hudson-Odoi, pe 7 noiembrie 2019

7 selecţii şi două goluri are fotbalistul la naţionala U-19 a Angliei

2020 este anul în care expiră contractul lui Hudson-Odoi cu Chelsea

Afla mai multe despre: odoibayernchelsea 

viewscnt
Articole similare