Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern e dispusă să arunce cu banii pentru performanţă! Perla care îl poate face uitat pe Lewandowski

Bayern e dispusă să arunce cu banii pentru performanţă! Perla care îl poate face uitat pe Lewandowski

Bayern Munchen

Comentarii

Luka Jovic este ţinta bavarezilor pentru campania de mercato din vară. Sârbul este şi pe lista londonezilor de la Chelsea.

Bayern ar trebui să plătească 60 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului de la Eintracht Frankfurt. Sumă pe care conducerea bavarezilor nu a achitat-o niciodată pentru trasferul unui jucător. Recordul din acest moment este reprezentat de aducerea lui Tolisso, care a costat 41,5 milioane de euro. Doar că la doar 21 de ani, Jovic este o adevărată revelaţie în Bundesliga. În stagiunea trecută a marcat de 8 ori, acum are deja 15 goluri reuşite pentru sfertfinalista Europa League. Interesant este însă că fotbalistul aparţine de Benfica cea care l-a lăsat împrumut în Germania în acest an competiţional.

Doar că Frankfurt l-ar putea cumpăra definitiv pentru 5 milioane de euro conform acordului iniţial dintre cele două cluburi. Astfel că Bayern ar putea negocia cu Eintracht pentru semnătura atacantului curtat de asemenea de Chelsea şi Barcelona. Campioana Germaniei simte că a sosit vremea despărţirii de Robert Lewandowski şi încearcă să caute un înlocuitor pe măsură care să fie familiarizat în acelaşi timp şi cu fotbalul german. Jovic tocmai a înscris primul gol pentru naţionala Serbiei în amicalul de miercuri, chiar împotriva Germaniei. 

Afla mai multe despre: bayernluka jovicbenficaeintracht frankfurt 

viewscnt
Articole similare