Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bayern îi arată uşa lui Lewandowski!". Şefii clubului, decizie surprinzătoare

"Bayern îi arată uşa lui Lewandowski!". Şefii clubului, decizie surprinzătoare

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski (33 de ani) poate pleca de la Bayern Munchen, cu contractul care îi expiră în vara lui 2023.

"Bayern îi arată uşa lui Lewandowski!". Şefii clubului, decizie surprinzătoare

Contractul lui Robert Lewandowski cu Bayern Munchen va expira în vara lui 2023, aşadar atacantul polonez mai are doar un an şi jumătate din înţelegerea actuală. Bild scrie că şefii clubului l-au contactat pe agentul lui Lewandowski şi l-au anunţat că vor ca atacantul să continue în Bavaria, dar nu în orice condiţii.

Potrivit sursei citate, Bayern Munchen e gata să-i ofere un contract nou lui Robert Lewandowski, dar cu un salariu micşorat faţă de cel actuală. Mişcare în contradicţie cu dorina polonezului, care îşi doreşte să câştige bani mai mulţi având în vedere că se apropie de finalul carierei.

Presa internaţională consideră mişcarea celor de la Bayern un gest prin care conducerea "îi arată uşa lui Robert Lewandowski", după cum scrie site-ul fichajes.net. Dacă nu-şi va prelungi contractul, Bayern Munchen ia în calcul să-l vândă pe Robert Lewandowski în vară, pentru a nu-l pierde gratis pe polonez în 2023.

Robert Lewandowski a fost cel mai bun fotbalist al lui Bayern Munchen în ultimele două sezoane şi a câştigat recent premiul FIFA The Best.

Afla mai multe despre: robert lewandowskibayern munchen 

viewscnt
Articole similare