Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a luat pe Upamecano! Au început negocierile cu agentul jucătorului

Bayern încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a luat pe Upamecano! Au început negocierile cu agentul jucătorului

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern vrea să dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor, la super preţ, după ce l-a luat pe Dayot Upamecano (22 de ani) de la RB Leipzig pentru "doar" 42,5 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a francezului. Presa din Italia scrie că formaţia campioană a Europei şi a lumii este interesată de aducerea unui fundaş din Serie A.

Este vorba despre Kalidou Koulibaly (30 de ani), fundaşul de fier din apărarea lui Napoli. Bavarezii au început deja negocierile cu Napoli, însă clubul de pe stadionul "Diego Maradona" va fi un negociator aprig. Potrivit Tuttosport, Bayern e gata să-l cumpere pe Koulibaly de la Napoli, însă nu e dispusă să ofere mai mult de 45 de milioane de euro.

Sursa citată scrie că Bayern a început deja negocierile cu agentul lui Kalidou Koulibaly, Fali Ramadani.

Kalidou Koulibaly mai are contract cu Napoli până în 2023.



În trecut, patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a dezvăluit că a refuzat oferte de 100 de milioane de euro pentru Koulibaly. Totul se întâmpla în 2018.

Rivalele din Manchester, City şi United, au fost interesate în trecut de transferul lui Kalidou Koulibaly.

Recent, Bayern a anunţat oficial transferul lui Dayot Upamecano de la RB Leipzig, căruia i-au achitat clauza de reziliere în valoare de 42,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: bayerntransferkalidou koulibaly 

viewscnt
Articole similare