Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a anunţat din greşeală transferul lui Leroy Sane! Cum a fost posibil

Bayern Munchen a anunţat din greşeală transferul lui Leroy Sane! Cum a fost posibil

Bundesliga

Comentarii

Clubul Bayern Munchen a anunţat, joi, din greşeală, transferului mijlocaşului ofensiv Leroy Sane, de la Manchester City, înainte ca acesta să fie oficial informează lequipe.fr.

Anunţul a fost făcut pe versiunea arabă a site-ului oficial al clubului din Bavaria, fiind publicate imagini cu jucătorul semnând contractul şi în tricolul noii sale echipe. Jucătorul german este deja la Munchen, pentru vizia medicală şi semnarea contractului, dar transferul său nu este încă oficial.

Potrivit presei engleze, Sane, 24 de ani, va fi transferat de Bayern pentru suma de 50 de milioane de euro, iar jucătorul va încheia un contract pe cinci ani.

Sane nu mai era o piesă importantă în lotul lui Pep Guardiola, fiind mai mult accidentat în ultima perioadă. În acest sezon, atacantul stânga are doar trei meciuri în tricoul „cetăţenilor”.  Fotbalişti precum Raheem Sterling, Riyad Mahrez, Bernardo Silva sau Phil Foden pot evolua oricând în locul lui Sane.

La Bayern Munchen, club care îl doreşte încă de pe vremea în care germanul îmbrăca tricoul lui Schalke 04, Leroy Sane se va bate cu Kingsley Coman pentru un loc de titular în partea stăngă a atacului.

Sane, cotat la 80 de milioane de euro de site-urile de specialitate, a marcat 39 de goluri pentru Manchester City, în 135 de partide.

Afla mai multe despre: leroy sane 

viewscnt
Articole similare