Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a bătut palma cu "diamantul" din academia lui PSG! Dorit de FC Barcelona, fotbalistul a semnat pe cinci ani şi va veni liber, în vară

Bayern Munchen a bătut palma cu "diamantul" din academia lui PSG! Dorit de FC Barcelona, fotbalistul a semnat pe cinci ani şi va veni liber, în vară

Bayern Munchen

Comentarii

Tanguy Kouassi (18 ani), fotbalistul lui PSG dorit de FC Barcelona, a ales să semneze cu Bayern Munchen, din postura de jucător liber de contract.

Kouassi, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din academia lui PSG, a ales să plece de la formaţia din Paris şi să semneze cu Bayern Munchen. Fundaşul francez a semnat pe cinci ani cu campioana din Germania şi va juca pe Allianz Arena. Kouassi va sosi liber de contract, când perioada de transferuri se va deschide.

Bild şi RMC, două dintre cele mai importante publicaţii din Germania, respectiv Franţa, scriu despre înţelegerea dintre Tanguy Kouassi şi Bayern Munchen.

Fundaşul, dorit şi de FC Barcelona!

Pentru semnătura lui Tanguy Kouassi, Bayern s-a luptat cu FC Barcelona şi PSG, care-l dorea să-l păstreze. Se pare, însă, că bavarezii au reuşit să-l convingă să semneze şi au pus mâna pe un adevărat "diamant" de viitor, având în vedere vârsta şi potenţialul fundaşului. Kouassi a prins multe minute la echipa mare în sezonul încheiat de pandemia de COVID-19.

Tanguy Kouassi are 18 ani şi măsoară 1,87, iar în acest sezon a prins minute în toate competiţiile în care a fost implicată PSG. Fundaşul central a strâns 1085 de minute în 15 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat trei pase de gol. Thomas Tuchel, antrenorul francezilor, a arătat că are foarte mare încredere în calităţile lui Kouassi.

Afla mai multe despre: tanguy kouassibayern munchenpsg 

viewscnt
Articole similare