Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen a găsit înlocuitor pentru Franck Ribery şi Arjen Robben. A efectuat vizita medicală

Bayern Munchen a găsit înlocuitor pentru Franck Ribery şi Arjen Robben. A efectuat vizita medicală
Comentarii

Jucătorul celor de la Internazionale Milano, Ivan Perisic, a efectuat vizita medicală, astăzi, la Bayern Munchen şi urmează să semneze cu formaţia lui Niko Kovac.

Bayern Munchen s-a resemnat cu gândul că îl va mai achiziţiona pe neamţul Leroy Sane, de la Manchester City, după ce aripa s-a accidentat şi va lipsi şase luni. Aşa că bavarezii şi-au reîndreptat atenţia către un alt jucător ofensiv de bandă, Ivan Perisic. Croatul a fost surprins la Munchen, în timp ce efectua vizita medicală alături de trupa lui Niko Kovac şi este o chestiune de timp până când croatul de 30 de ani va fi prezentat oficial.

Vicecampionul mondial va evolua un sezon împrumut la Bayern Munchen, iar nemţii vor putea activa clauza de transfer vara viitoare, dacă vor dori să-l achite definitiv. Inter este dispusă să se despartă de Perisic pentru aproximativ 20 de milioane de euro, mai ales că noul tehnician al "nerrazzuri", Antonio Conte, nu este mulţumit de aportul său. "Perisic munceşte, însă nu poate să joace rolul pe care eu i-l cer. Poate să joace doar atacant dreapta, în acest moment", a declarat Conte, în presa italiană.

În această vară, Bayern Munchen s-a despărţit de veteranii Arjen Robben şi Franck Ribery, însă concurenţa va fi la fel de aprigă pentru Perisic. Rămân în lot lupii tineri, Serge Gnabry, Alphonso Davies şi Kingsley Coman. Perisic a semnat cu Inter în anul 2015, iar de atunci a bifat 141 de meciuri, cu 37 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: ivan perisic 

viewscnt
Articole similare