Experiențe împreună.
You are here:

Bayern Munchen a lansat o campanie împotriva rasismului: "Stadioanele noastre sunt folosite greşit de unele persoane"

Bayern Munchen a lansat o campanie împotriva rasismului: "Stadioanele noastre sunt folosite greşit de unele persoane"

Bundesliga

Comentarii

FC Bayern Munchen a lansat o campanie prin care arată “cartonaşul roşu rasismului”, ca urmare a incidentelor din ultima perioadă.

Bavarezii au pus în vânzare tricouri cu mesajul "Rot gegen Rassismus" şi vor dona veniturile obţinute unor asociaţii implicate în lupta pentru integrare şi toleranţă.

“Fiecare caz de rasism este prea mult. Stadioanele noastre sunt în mod repetat folosite greşit de unele persoane. Nu trebuie să se creeze impresia că majoritatea gândeşte astfel.

Este momentul să transmitem un semnal clar. Suntem cel mai mare club din lume şi lumea se aşteaptă să ne arătăm culorile. FC Bayern este împotriva rasismului, antisemitismului, excluderii de orice fel şi violenţei. Clubul nostru are această viziune şi noi cerem asta. Oricine refuză să îşi deschidă mintea este clar la clubul greşit”, a afirmat Karl-Heinz Rummenigge.

FC Bayern a prezentat pe site-ul oficial 17 declaraţii împotriva rasismului, printre cei citaţi fiind Manuel Neuer, Thomas Muller, Thiago, Oliver Kahn şi Serge Gnabry.

La fel ca alte campionate din Europa, Bundesliga a fost marcată în ultimele luni de incidente rasiste.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe