Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen are cel mai puternic trident din lume! Barcelona şi Liverpool pe locurile 9 şi 10 în Europa

Bayern Munchen are cel mai puternic trident din lume! Barcelona şi Liverpool pe locurile 9 şi 10 în Europa

Fotbal

Comentarii

Transfermarkt a dat publicităţii lista cu cele mai bune atacuri din primele 10 campionate ale lumii.


Un clasament în care au fost luate în calcul golurile marcate în cele mai puternice zece campionate ale lumii, dar şi din competiţiile europene, UEFA Champions League şi UEFA Europa League.

Trioul lui Bayern Munchen, Lewandowski - Gnabry - Coutinho, are cele mai multe goluri în actuala stagiune. E drept, cele mai multe dintre ele au fost marcate de atacantul polonez, care a înscris mai mult decât ceilalţi doi coechipieri ai săi împreună. Tridentul bavarezilor a punctat de 62 de ori în acest sezon.

Pe locul doi se află tridentul ofensiv de la Paris Saint Germain. 56 de goluri au marcat Mbappe-Icardi-Neymar, cu starul francez drept lider, după ce a reuşit 23 de goluri în actuala stagiune.

Surprinzător, Gent oferă al treilea cel mai bun trident din campionatele de top ale Europei în acest moment. Jonathan David - Roman Yaremchuk - Laurent Depoitre au punctat de 55 de ori în toate competiţiile şi sunt pe locul trei în clasamentul dat publicităţii de site-ul transfermarkt. Şi cei de la Alkmaar au un sezon senzaţional. Boadu, Idrissi şi Koopmeiners au punctat de 51 de ori.

Sergio Aguero, Raheem Sterling şi Gabriel Jesus o plasează pe Manchester City pe locul cinci, ei marcând 49 de goluri în actuala stagiune. Ofensivele de la Leipzig, Atalanta şi Lazio ocupă următoarele locuri, cu câte 46 de goluri marcate.

Top 10 este încheiat de granzii Barcelona şi Liverpool. Messi, Suarez şi Griezmann au marcat 45 de goluri în acest sezon, în timp ce Salah, Firmino şi Mane au acelaşi număr de goluri marcate.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare