Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen, ce lovitură! Fotbalistul vânat de granzii din Premier League ajunge la campioana Germaniei. Suma URIAŞĂ de transfer

Bayern Munchen, ce lovitură! Fotbalistul vânat de granzii din Premier League ajunge la campioana Germaniei. Suma URIAŞĂ de transfer

Bayern Munchen

Comentarii

Arsenal şi mai apoi Man United s-au arătat interesate de transferul lui Zaha de la Palace. În ultimele zile, Bayern a câştigat în mod neaşteptat, teren.

40 de milioane de euro a oferit Arsenal Londra pentru transferul lui Wilfried Zaha de la Crystal Palace. O sumă considerată insuficientă, ba chiar la jumătate din pretenţiile clubului de pe Sealhurst Park.

Cum nici oferta celor de la Manchester United nu i-a mulţumit pe londonezi, Palace discută în paralel cu Bayern Munchen. Campioana Germaniei poate oferi în mod sigur o sumă mai apropiată de solicitările lui Palace, astfel că presa germană pare convinsă că Zaha are şanse mai mari să ajungă pe Allianz Arena decât la un alt club din Premier League.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume! Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2. Ia-ţi aici pachetul Telekom Sportv +  

Bavarezii au sperat la pista Leroy Sane, un transfer ideal pentru filosofia lui Niko Kovac şi pentru proiectul Bayern Munchen, dar clubul german nu a ajuns la o înţelegere cu Manchester City. În aceste condiţii transferul lui Zaha de la Palace ar putea deveni o prioritate pentru Bayern.

Wilfried Zaha (26 de ani) are 223 de meciuri în tricoul lui Palace pentru care a marcat 53 de goluri. Fotbalistul cu origini ivoriene a mai jucat pentru Manchester United şi Cardiff City în cariera sa. Cota sa de piaţă în acest moment ajunge la 45 de milioane de euro, dar Palace vrea minim 60 de milioane pentru transferul său. O sumă pe care Bayern ar fi dispusă se pare să o ofere.

  • Bayern Munchen - Borussia Dortmund, Supercupa Germaniei se vede în direct la Telekom Sport pe 3 august.

Afla mai multe despre: wilfried zahabayern munchen 

viewscnt
Articole similare