Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen, ce lovitură! Înlocuitorul lui Lewandowski vine de la Manchester City. Are deja patru goluri în acest sezon

Bayern Munchen, ce lovitură! Înlocuitorul lui Lewandowski vine de la Manchester City. Are deja patru goluri în acest sezongalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen este foarte interesată de transferul lui Lukas Nmecha, fotbalistul formaţiei Manchester City.

Presa din Germania scrie că Lukas Nmecha va fi înlocuitorul lui Lewandowski la Bayern Munchen. Atacantul cedat de Manchester City la Anderlecht are deja patru goluri în primele şapte meciuri disputate pentru belgieni. City l-a mai împrumutat pe Lukas Nmecha la Preston, Wolfsburg sau Middlesbrough, iar jucătorul de 21 de ani începe să confirme acum şi la nivel înalt.

Nmecha s-a născut la Hamburg, iar tatăl său este nigerian. Fotbalistul este de altfel eligibil să evolueze pentru trei naţionale diferite: Anglia, Nigeria şi Germania. În 2019, Lukas a făcut saltul spre naţionala U21 a Germaniei, pentru care a maract 9 goluri în 14 meciuri. Aici a fost remarcat de Hansi Flick, care este acum interesat de transferul fotbalistului la Bayern Munchen.

Cotat la 4.5 milioane de euro, Nmecha ar putea ajunge la Bayern Munchen în calitate de jucător liber de contract. Acordul său cu ”cetăţenii” expiră în vara anului viitor. Din ianuarie, jucătorul poate semna cu orice alt club. 

Afla mai multe despre: lukas nmecha 

viewscnt
Articole similare