Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen face cel mai scump transfer din istoria clubului şi a fotbalului german. Mutare de senzaţie pregătită de bavarezi

Bayern Munchen face cel mai scump transfer din istoria clubului şi a fotbalului german. Mutare de senzaţie pregătită de bavarezi

Bayern Munchen

Comentarii

France Football anunţă că transferul lui Leroy Sane (23 de ani) de la Manchester City la Bayern Munchen a intrat în linie dreaptă.

Fotbalistul cu 39 de goluri în 134 de meciuri pentru City ar urma să ajungă la Bayern pentru 110 de milioane de euro, scrie France Football. Ar fi cel mai scump transfer din istoria lui Bayern Munchen, dar şi din istoria fotbalului german.

Sane ar urma să încaseze 18 milioane de euro pe an şi ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lotul campioanei Germaniei.

În Supercupa Angliei, câştigată de Manchester City în faţa lui Liverpool după executarea loviturilor de departajare, Leroy Sane s-a accidentat după numai 9 minute, acuzând dureri la genunchiul drept.

"E jucătorul nostru. Dacă vrea să plece, va trebui să vorbească cu clubul. Dorim să îi prelungim contractul şi am fost cât pe ce să reuşim, însă acum este puţin diferit. Nu pot spune mai multe", a declarat Pep Guardiola.

În vârstă de 23 de ani, Sane joacă la Manchester City din 2016, atunci când englezii le-au plătit celor de la Schalke 50 de milioane de euro. Între timp, Sane a adunat în tricoul lui City 133 de meciuri, 39 de goluri şi 45 de assist-uri, precum şi două titluri în Premier League, printre alte trofee, iar cota lui s-a dublat.

6 trofee a cucerit Sane cu Man City
21 de selecţii şi 5 goluri are Sane la naţionala Germaniei
100 de milioane de euro este cota lui Sane, conform Transfermarkt.de
 

Afla mai multe despre: leroy sanebayern munchen 

viewscnt
Articole similare