Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen - Hoffenheim 3-1. Debut cu dreptul în noul sezon pentru campioana en-titre

 Bayern Munchen - Hoffenheim 3-1. Debut cu dreptul în noul sezon pentru campioana en-titre

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a învins-o pe Hoffenheim în prima etapă din noul sezon al campionatului german. Thomas Muller, Robert Lewandowski şi Arjen Robben au marcat golurile victoriei bavareze.

Bavarezii s-au impus, nu fără emoţii, în primul joc al noului sezon. Campionii au controlat autoritar partida şi s-au desprins la 3-1 după căteva momente tensionate şi decizii ale centralului partidei ajutate de tehnologia VAR. 

La finalul meciului, Bayern a bifat 16 acţiuni de poartă şi o posesie de 67%. Portarul oaspeţilor nu a fost însă supus obişnuitei presiuni bavareze, Baumann fiind nevoit să intervină salvator în numai două rânduri. 
 
Hoffenheim a sperat după splendidul gol egalizator marcat de maghiarul Adam Szalai, dar forţa gazdelor a ieşit în evidenţă.

Bayern Munchen - Hoffenheim 2-1 (Muller 23, Lewandowski 79, Robben 90 / Szalai 57)


Echipele de start

Bayern: Neuer - Kimmich, Boateng, Sule, Alaba - Martinez, Thiago - Coman, Muller, Ribery -  Lewandowski

Hoffenheim: Baumann - Kasim, Vogt, Bicakcic - Kaderabek, Bittencourt, Grillitsch, Grifo, Schulz - Szalai, Joelinton



Min 90: Gol din nou pentru Bayern Munchen! Assist Thomas Muller, gol Arjen Robben. Bayern rezolvă meciul!

Min 85: Bayern marchează din nou, dar golul este anulat de arbitru din nou cu ajutorul tehnologiei VAR

Min 81: Gol pentru Bayern! Robert Lewandowski transformă penalty-ul după ce arbitrul a dictat repetarea acestuia

Faza controversată şi gol anulat din penalty pentru gazde: Robben transformă lovitura de la unsprezece metri. Iniţial, Lewandowski a ratat penalty-ul, iar Robben a înscris din careu. După ce arbitrul studiază faza cu ajutorul tehnologiei VAR, centralul dictează repetarea loviturii.  Vezi ce s-a întâmplat, mai jos

Min 57: Gol pentru Hoffenheim! Adam Szalai, atacantul crescut de Real Madrid reuşeşte să egaleze. Se conturează o surpriză în prima etapă din Bundesliga?

► După 55 de minute, Bayern Munchen are posesie 70%, dar a tras de numai două ori pe spaţiul porţii. Unul dintre şuturi a fost golul lui Muller. 

Min 45+1: Kingsley Coman este scos în afara terenului pe braţe. Fotbalistul va fi înlocuit cu Arjen Robben

Min 23: Gol pentru Bayern Munchen! Thomas Muller marchează cu capul în urma unei lovituri de colţ

Min 1: A început meciul!


La 12 zile după ce şi-a adjudecat primul trofeu al sezonului, prin câştigarea Supercupei Germaniei, Bayern Munchen porneşte în căutarea celui de-al 29-lea titlu din istorie în Bundesliga şi al şaptelea la rând. Adversară îi va fi Hoffenheim, locul 3 în ediţia precedentă.

În sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Hoffenheim s-a impus, în turul campionatului cu scorul de 2-0, pentru ca Bayern să-şi ia revanşa pe Allianz Arena, învingând cu scorul de 5-2.

Formaţii probabile:

Bayern (4-2-3-1): Neuer; Kimmich, Sule, Hummels, Alabal; Javi Martinez, Thiago; Robben, Muller, Ribery; Lewandowski

Hoffenheim (3-5-2): Baumann; Adams, Vogt, Akpoguma - Kaderabek, Zuber, Grillitsch, Bittencourt, Schulz; Szalai, Joelinton

La Telekom Sport vor putea fi urmărite, săptămână de săptămână, cele mai interesante partide din Bundesliga. Dintre cele nouă meciuri care au loc în etapa inaugurală, patru pot fi urmărite în direct pe canalele Telekom Sport.

Sâmbătă ai Wolfsburg - Schalke de la 16:30 pe Telekom Sport 2, iar duminică urmăreşti Mainz - Stuttgart de la 16:30 pe Telekom Sport 4 şi Borussia Dortmund - Leipzig de la 19:00 pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligahoffenheim 

viewscnt
Articole similare