Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen îi suflă Realului un super fotbalist! Ofertă impresionantă şi ACORD cu jucătorul. "Este unul dintre cei mai buni lume"

Bayern Munchen îi suflă Realului un super fotbalist! Ofertă impresionantă şi ACORD cu jucătorul. "Este unul dintre cei mai buni lume"

Bayern Munchen

Comentarii

Germanii de la Sport 1 anunţă că Bayern Munchen a câştigat duelul cu Real Madrid pentru serviciile lui Kai Havertz.

Madrilenii erau interesaţi de transferul fotbalistului de la Bayer Leverkusen. Nu doar Real Madrid era tentată de serviciile tânărului fotbalist german, ci şi echipe ca Barcelona, PSG sau Juventus Torino. Bayern s-a mişcat mai repede, susţine sursa citată, iar Havertz şi-ar fi dat deja acordul pentru un transfer pe Allianz Arena. "Este unul dintre cei mai buni din lume pe poziţia sa" subliniază sursa citată, care anunţă că bavarezii îl vor şi pe norvegianul Haaland, fotbalist dorit atât de Real Madrid, cât şi de Manchester United.

Kai Havertz are 20 de ani şi este comparat de germani cu Messi. A bifat deja 7 selecţii în prima reprezentativă şi joacă la Leverkusen din 2010. A debutat la prima echipă în urmă cu 3 ani, pe vremea când avea doar 17 ani, iar până acum, în patru sezoane a marcat de 31 de ori şi a strâns 121 de meciuri.

Bayern Munchen oferă pentru el 70 de milioane de euro, o sumă impresionantă pentru un fotbalist încă foarte tânăr, care evoluează în Bundesliga. În actuala stagiune, Havertz a marcat 3 goluri pentru Bayer Leverkusen şi a reuşit o pasă decisivă în 1376 de minute jucate. 

Afla mai multe despre: bayern munchenreal madridkai havertz 

viewscnt
Articole similare