Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen loveşte în plin Realul! Bavarezii au deschis discuţiile pentru un jucător dorit de Zinedine Zidane

Bayern Munchen loveşte în plin Realul! Bavarezii au deschis discuţiile pentru un jucător dorit de Zinedine Zidanegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Bayern Munchen este interesată conform presei spaniole de transferul fundaşului marocan Achraf Hakimi

E dorit înapoi pe Santiago Bernabeu după prestaţiile excelente în tricoul Borussiei Dortmund, dar Achraf Akimi ar putea rămâne în Bundesliga. E drept, la o altă echipă.

Transfer la Bayern Munchen? Achraf Hakimi vânat de campioana Germaniei

Marocanul a impresionat profund în tricoul Borussiei, iar Real Madrid este convinsă că trebuie să-l aducă înapoi sub comanda lui Zidane. În schimb, MARCA anunţă că cei de la Bayern Munchen au intrat pe fir şi vor să negocieze direct cu Real Madrid transferul definitiv al jucătorului care poate evolua cu succes pe ambele flancuri ale terenului.

Bayern este dispusă să vină cu o ofertă concretă pentru Achraf Hakimi, jucător care şi-a prelungit contractul până pe 30 iunie 2022 cu Real Madrid.

Momentan, nici Real Madrid nici jucătorul nu au luat o decizie. Cert este că Los Blancos studiază posibilitatea de a-l ceda pe Alvaro Odriozola şi de a-l aduce înapoi pe Achraf Hakimi la dorinţa expresă a antrenorului Zinedine Zidane. Spaniolii susţin că Bayern va prezenta totuşi o ofertă concretă pentru fotbalist, una care ar putea depăşi 40 de milioane de euro!

Achraf Hakimi are 21 de ani şi a fost crescut în curtea clubului Real Madrid. A debutat pentru prima echipă în 2017, evoluând în 17 meciuri şi marcând de două ori. La Dortmund, marocanul s-a dezlănţuit.

Are 46 de meciuri în două sezoane şi 9 goluri marcate, un semn clar al progresiei sale. În plus, Hakimi s-a specializat în a evolua în ambele benzi ale terenului şi o face cu precizie atât în flancul drept al defensivei, cât şi în cel stâng.
 

Afla mai multe despre: achraf hakimibayern munchenreal madrid 

viewscnt
Articole similare