Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen - Manchester United | Cote de neratat la Betano

Bayern Munchen - Manchester United | Cote de neratat la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Coloşii Bayern Munchen şi Manchester United se luptă în cel mai aşteptat meci din prima etapă a UEFA Champions League. Nemţii sunt favoriţi fără dubii şi au toate argumentele.

Bayern Munchen - Manchester United, 22:00, Orange Sport 1

Pe Allianz Arena, se joacă reeditarea finalei UEFA Champions League din 1999. Atunci, United o bătea pe Bayern cu două goluri marcate în prelungiri (2-1). Acum, lucrurile stau cu totul altfel. Bavarezii sunt gazde şi au în faţă o echipă a lui United cu 11 jucători indisponibili. Antony, Shaw, Maguire, Sancho şi Varane sunt cele mai importante nume care le lipsesc englezilor. La Bayern, doar absenţa de lungă durată a lui Neuer ar putea conta. După o evoluţie nu tocmai convingătoare în campionat cu Leverkusen (2-2), Muller şi Kimmich ar putea fi rezerve în faţa lui United. Chiar şi aşa, forţa ofensivă a nemţilor este de necontestat. Adus cu 110 milioane de euro de la Tottenham, Kane are deja patru goluri în patru meci din Bundesliga. United este în degringoladă. Are trei înfrângeri în ultimele patru meciuri din Premier League. La Betano, victoria lui Bayern are cotă 1.45 sau Megacota 1.47. Un pariu cu un grad de risc mai mare, dar şi cu o cotă superioară este 1&Peste 2.5 goluri (1.80 la Betano).

United, una dintre victimele preferate ale lui Kane

Cel mai scump jucător din istoria lui Bayern, englezul Kane, a marcat patru goluri şi a dat trei pase decisive în ultimele 10 meciuri contra lui United. Bineînţeles, este statistica de pe vremea când juca la Tottenham. Acum, Kane are în spate o echipă şi mai puternică, dar şi mai ofensivă. La Betano, cota pentru cel puţin două şuturi pe poartă ale lui Kane este 1.65. Un gol marcat de starul englez are cotă ceva mai mică (1.62). Cine are şi mai multă încredere în căpitanul Angliei, poate miza pe el că va deschide scorul. 3.75 - Kane înscrie primul gol - este o cotă care merită încercată la Betano.

Echipe probabile:

Bayern Munchen: Ulreich; Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies; Laimer, Goretzka; Sane, Musiala, Gnabry; Kane

Manchester United: Onana; Dalot, Lindelof, Martinez, Reguilon; Casemiro, Eriksen; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund

Afla mai multe despre: bayern munchen manchester unitedadvertorialpariuri sportive 

viewscnt
Articole similare