Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen, prima ofertă pentru Karim Adeyemi? Fotbalistul cu origini româneşti poate da lovitura carierei

Bayern Munchen, prima ofertă pentru Karim Adeyemi? Fotbalistul cu origini româneşti poate da lovitura carierei

Fotbal

Comentarii

Bayern Munchen se pregăteşte de achiziţionarea lui Karim Adeyemi, fotbalist pe jumătate român.

Jurnalistul turc Ekrem Konur a anunţat că gruparea bavareză a început negocierile pentru transferul lui Karim Adeyemi, de la RB Salzburg.

 

 

Jucător german, cu tată nigerian şi mamă româncă, Adeyemi a atras atenţia mai multor cluburi mari din Europa, inclusiv Bayern Munchen, formaţie pe la care a mai trecut pe vremea când era junior. Fotbalistul s-a remarcat şi în Liga Campionilor.

În debutul lui RB Salzburg în grupe, împotriva Sevillei, în deplasare, Adeyemi a reuşit să câştige trei penalty-uri, toate în prima repriză, un record. Neamţul a executat unul dintre acestea, dar nu a putut înscrie.

Sursa citată anunţă că Bayern a demarat negocierile pentru transferul lui Adeyemi şi că Salzburg ar solicita o sumă apropiată de 30 de milioane de euro pentru un transfer definitiv. Karim Adeyemi a marcat 11 goluri şi a oferit două pase decisive în actuala stagiune pentru RB Salzburg, în cele 16 meciuri jucate.

”Este un jucător tipic pentru Salzburg, în viteză, cu o tehnică foarte bună. Are stilul lui Haaland, chiar dacă nu este atât de masiv, atât de mare, însă este un jucător foarte interesant, care odată ce va căpăta mai multă experienţă internaţională va ajunge la o echipa mare”, a mărturisit Ralph Gunesch,  fost fotbalist german, născut la Sighişoara.

Afla mai multe despre: karim adeyemi 

viewscnt
Articole similare