Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen - Real Madrid | Champions League, şansa bavarezilor de a salva un sezon ratat

Bayern Munchen - Real Madrid | Champions League, şansa bavarezilor de a salva un sezon ratat
Comentarii

12 ani au trecut de la ultimul sezon în care Bayern n-a cucerit niciun trofeu. Ca să nu repete acea peformanţă negativă, jucătorii lui Tuchel trebuie să câştige UEFA Champions League. Nu vor avea o misiune deloc uşoară. Realul este favorită la calificarea în finală, aşa cum a făcut-o în faţa lui Bayern şi în 2018.

Bayern Munchen - Real Madrid, marţi, ora 22:00, Orange Sport 1

Acum şase ani, Bayern pierdea acasă cu Real (1-2) în prima manşă din semifinalele Champions League. În retur, a fost 2-2, iar spaniolii au făcut pasul spre finală, pe care au şi câştigat-o în faţa lui Liverpool (3-1). Bavarezii simt că a venit momentul revanşei. Chiar dacă au ratat toate obiectivele pe plan intern, oamenii lui Tuchel au arătat o altă faţă în Champions League. În optimi, au eliminat-o pe Lazio, după un 3-0 convingător în returul de pe Allianz Arena. În sferturi, bavarezii au reuşit să treacă de liderul din Premier League. A fost 2-2 în deplasare cu Arsenal şi 1-0 în meciul decisiv de la Munchen.

Problemele de lot îi dau bătăi de cap lui Tuchel. Francezii Coman şi Upamecano sunt accidentaţi, iar asupra lui Musiala şi Gnabry planează semne de întrebare. Ultimii doi n-au jucat în meciurile de campionat cu Union Berlin şi Frankfurt, dar ar putea fi recuperaţi pentru superduelul cu Real. Kimmich va juca fundaş dreapta, în timp ce la mijloc Tuchel este tentat să rişte cu puştiul de 19 ani, Pavlovic. Realul nu se va baza pe jucătorii accidentaţi de mai multă vreme, Courtois şi Alaba. Nici Carvajal nu va evolua la Munchen. E suspendat după ce a luat cartonaş galben în returul din sferturi cu Manchester City. Cel mai probabil, ne va aştepta un meci echilibrat, în care niciuna dintre echipe nu va dori să rişte prea mult. Mă aştept să vedem puţine goluri, aşa că am ales un Bet Builder la Betano cu o cotă tentantă. (2.95 pentru sub 1.5 goluri în prima repriză şi sub 1.5 goluri în a doua repriză).

Echipe probabile:

  • Bayern Munchen: Neuer; Kimmich, Kim, Dier, Davies; Goretzka, Pavlovic; Muller, Musiala, Gnabry; Kane
  • Real Madrid: Lunin; Vazquez, Rudiger, Tchouameni, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare