Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen renunţă la patru fotbalişti. Primele măsuri ale lui Julian Nagelsmann

Bayern Munchen renunţă la patru fotbalişti. Primele măsuri ale lui Julian Nagelsmann

Bayern Munchen

Comentarii

Julian Nagelsmann este pregătit să facă o adevărată curăţenie la Bayern Munchen.

Bavarezii l-au pierdut pe David Alaba, care a semnat cu Real Madrid, dar l-au transferat pe Dayot Upamecano, unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din lume în acest moment.

Comentăm împreună meciul inaugural de la Euro 2020

 

Bayern nu a terminat însă de planificat viitorul sezon, iar germanii anunţă că Nagelsmann va efectua o serie de modificări la nivelul lotului. Patru fotbalişti ar urma să plece de la gruparea bavareză în această vară.

Alexander Nubel este primul dintre ei. Talentatul portar ar urma să fie împrumutat pentru a câştiga minute, pentru că nu poate face faţă încă unei concurenţe infernale cu un titan precum Manuel Neuer. Niklas Sule ar urma să fie vândut de Bayern, în condiţiile în care Nagelsmann se va baza pe Upamecano, Lucas Hernandezsau Kouassi.

Bouna Sarr este un fundaş lateral francez care ar urma să fie şi el cedat pentru a prinde minute. Surpriza poate veni de la Kinglsey Coman, un jucător care nu şi-a prelungit încă acordul cu Bayern. În plus, Coman ar fi mai puţin pe placul lui Nagelsmann decât Muller, Sane sau Gnabry, crede presa germană. Fotbalistul de 24 de ani este cotat la 65 de milioane de euro şi este dorit de cluburi puternice din Europa, printre care Arsenal sau Liverpool. Mai are contract până în iunie 2023 şi ar putea pleca doar dacă Bayern primeşte o ofertă pe măsura aşteptărilor sale.

Afla mai multe despre: bayern munchennagelsmann 

viewscnt
Articole similare