Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen renunţă la un STAR. Doi granzi din fotbalul european se luptă pentru transferul lui

Bayern Munchen renunţă la un STAR. Doi granzi din fotbalul european se luptă pentru transferul lui

Bayern Munchen

Comentarii

Presa internaţională anunţă că două cluburi uriaşe din fotbalul european se luptă pentru transferul lui Thomas Muller (30 de ani), care şi-a pierdut locul de titular la Bayern Munchen.

Campionul mondial cu Germania vrea să plece de la Bayern, deranjat fiind de declaraţia preşedintelui clubului, Uli Hoeness, de la începutul sezonului. El a spus atunci când lui Muller îi va fi greu la Munchen odată cu venirea lui Coutinho de la Barcelona. 

Şi într-adevăr aşa a fost. Muller nu mai este titular la Bayern Munchen în acest sezon şi ar putea pleca în iarnă de la gruparea bavareză. Potrivit cotidianului spaniol AS, care citează publicaţii din Germania, Muller este dorit atât de Manchester United, cât şi de Inter Milano. 

  • 35 de milioane de euro este cota lui Thomas Muller

Inter s-a interesat şi în vară de situaţia experimentatului fotbalist şi va încerca din nou, în iarnă, să îl aducă la Milano pe campionul mondial. De situaţia lui Muller vrea să profite şi Manchester United, chiar dacă ultimul transfer de la Bayern nu a fost unul de bun augur. În 2015, United l-a transferat pe Bastian Schweinsteiger, care însă a dezamăgit pe Old Trafford şi a plecat după doar 20 de luni, gratis, la Chicago Fire. 

 

Afla mai multe despre: thomas mullerbayern 

viewscnt
Articole similare