Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen show. Un 7-0 răsunător, iar bavarezii au stabilit un nou record istoric în Bundesliga. Cifre ireale

Bayern Munchen show. Un 7-0 răsunător, iar bavarezii au stabilit un nou record istoric în Bundesliga. Cifre ireale

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen continuă să facă legea în Bundesliga şi să stabilească noi şi noi recorduri. Formaţia bavareză a câştigat de zece ori la rând campionatul din Germania, iar lumea se întreabă când şi dacă se va putea pune capăt acestei dominaţii.

Bayern Munchen show. Un 7-0 răsunător, iar bavarezii au stabilit un nou record în Bundesliga

Bayern Munchen s-a impus duminică, în deplasare, la Bochum, scor 7-0, în ultimul meci contând pentru etapa a treia a Bundesligii.

Campioana Germaniei conducea cu 4-0 la pauză, prin golurile marcate de Leroy Sane ('4), de Ligt ('26), Coman ('33) şi Sadio Mane ('42).

În partea secundă, Mane a reuşit dubla în minutul 60, din penalty, Cristian Gamboa a înscris în propria poartă ('69), iar Gnabry a majorat scorul în minutul 76, pentru un 7-0 de poveste.

Odată cu acest scor incredibil, campioana ultimelor zece sezoane din Germania a devenit echipa cu cel mai bun start de sezon din istoria Bundesligii, ceea ce arată că ”gigantul” bavarez se descurcă de minune şi după ”era” Robert Lewandowski.

Bayern Munchen se află pe primul loc în clasament cu nouă puncte din trei meciuri disputate şi cu un golaveraj de 15-1.

Rivala Borussia Dortmund a făcut deja primul pas greşit. A pierdut cu Werder Bremen, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0 până aproape de minutul 90, dar nou-promovata a întors incredibil rezultatul în ultimele secvenţe ale partidei.

Într-un alt meci din etapa a treia disputat astăzi, Eintracht Frankfurt – FC koln 1-1 (Kamada 71 / Thielmann 82).

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesliga 

viewscnt
Articole similare