Experiențe împreună.
You are here:

Bayern Munchen şi-a găsit antrenor şi nu este Pochettino! Vestea momentului în Germania

Bayern Munchen şi-a găsit antrenor şi nu este Pochettino! Vestea momentului în Germania

Bayern Munchen

Comentarii

De la plecarea lui Niko Kovac de pe banca lui Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick a preluat poziţia de antrenor, dar acesta este conştient că va pleca la finalul sezonului.

Thomas Tuchel este în contact tot mai des cu oficialii de la Bayern Munchen, potrivit L'Equipe. Antrenorul german mai are contract cu Paris Saint-Germain până la finalul sezonului şi se simte mai izolat ca niciodată la PSG, susţine cotidianul francez. 

Este adevărat că Tuchel a intrat recent în conflict atât cu starul Kylian Mpappe, cât şi cu Leandro Paredes, pe care l-a lăsat la Paris în meciul cu Borussia Dortmund, pierdut cu 1-2. 

Şansele ca Tuchel, fost antrenor la Borussia Dortmund, să continue la PSG sunt infime. Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franţei, vrea să îşi aducă un om de încredere, în persoana lui Max Allegri. Cei doi au mai lucrat împreună la AC Milan. 

Totodată, pe lista brazilianului mai este şi Simone Inzaghi, antrenor care face minuni cu Lazio în Serie A. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe