Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen studiază posibilitatea de a-l transfera pe Marcelo de la Real Madrid

Bayern Munchen studiază posibilitatea de a-l transfera pe Marcelo de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Marcelo ar putea pleca în vară de la Real Madrid. PSG şi Bayern sunt primele echipe interesate de el.

Marcelo a pierdut în ultima vreme duelul direct cu Ferland Mendy, cel care a devenit titular în viziunea lui Zinedine Zidane.

Brazilianului i se reproşează nivelul mult mai scăzut din ultimele două sezoane, precum şi faptul că nu acoperă la fel de bine ca Mendy, faza defensivă.

PSG a fost prima echipă care s-a arătat interesată de serviciile brazilianului şi ar putea veni în vară cu o ofertă oficială.

La finalul stagiunii, Marcelo devine interesant şi pentru Juventus Torino, dar surpriza vine in Bundesliga. Bayern Munchen studiază conform presei din Germania posibilitatea de a-l transfera pe brazilianul care a scris istorie pe Santiago Bernabeu. Campioana Germaniei are o relaţie foarte bună cu oficialii Realului, astfel că o discuţie în acest sens ar putea duce la unul dintre cele mai spectaculoase transferuri pentru sezonul viitor.

Marcelo are 31 de ani şi 505 meciuri disputate în tricoul Realului, formaţie pentru care a marcat 37 de goluri. De patru ori câştigător al UEFA Champions League, brazilianul este considerat printre cei mai mari fundaşi stânga din istoria clubului alături de Roberto Carlos şi Camacho.

Afla mai multe despre: marcelo 

viewscnt
Articole similare