Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen transferă din "academia" Borussia Dortmund! Bavarezii sunt gata să arunce cu banii pentru starul de pe Singal Iduna Park

Bayern Munchen transferă din "academia" Borussia Dortmund! Bavarezii sunt gata să arunce cu banii pentru starul de pe Singal Iduna Park

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen îl vrea pe Achraf Hakimi (21 de ani), fotbalistul trimis de Real Madrid la Borussia Dortmund pentru a se dezvolta. Fundaşul marocan a impresionat în ultimele două sezoane pe Singal Iduna Park, iar acum Bayern vrea să-l transfere, după ce acesta nu va continua la Dortmund şi în următoarea stagiune.

Bayern caută de mult timp un fundaş dreapta care să-i ia locul lui Philipp Lahm, iar după ce varianta Sergino Dest a picat, fundaşul lui Ajax alegând Barcelona, bavarezii s-au reoritentat spre Hakimi, cel pe care l-au avut atent sub observaţie, în Bundesliga. Fundaşul împrumutat la Dortmund a fost foarte bun şi, deşi şi-ar dori să continue la Dortmund, Real Madrid l-ar putea vinde pentru a face profit. Bayern Munchen şi Manchester City sunt echipele interesate de marocan.

AS, ziarul de casă al Realului, a scris pe prima pagină despre interesul lui Bayern Munchen pentru Achraf Hakimi. La Real Madrid, Dani Carvajal, Alvaro Odriozola şi Nacho ocupă deja locul de fundaş dreapta la Real Madrid.

În acest sezon, Hakimi a jucat 43 de meciuri în toate competiţiile la Borussia Dortmund, timp în care a marcat de nouă ori şi a livrat zece pase de gol, din poziţia de fundaş lateral. Achraf Hakimi a fost împrumutat de Real Madrid în ultimele două sezoane în Germania, la Dortmund.

  • 54 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Achraf Hakimi în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmundtransferachraf hakimic 

viewscnt
Articole similare