Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern nu se opreşte la Coutinho! Germanii au anunţat transferul unui super atacant

Bayern nu se opreşte la Coutinho! Germanii au anunţat transferul unui super atacant

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen l-a împrumutat pe Philippe Coutinho de la FC Barcelona, însă transferurile înspre Munchen nu se opresc la starul brazilian. Clubul bavarez este aproape de a bifa o revenire de senzaţie.

Cotidianul german Bild scrie că Bayern Munchen este în negocieri cu Mario Mandzukic pentru o revenire a croatului. Cum Dybala a refuzat Tottenham şi Manchester United, iar Gonzalo Higuain încă nu şi-a găsit o nouă echipă, cei de la Juventus trebuie să vândă un atacant în această vară. 

Mandzukic ar urma să îi coste pe campionii din Bundesliga 10-15 milioane de euro. În vârstă de 33 de ani, el a mai jucat pentru Bayern între 2012 şi 2014, marcând 48 de goluri. 

"Mandzukic este prietenul meu, am jucat împreună la Wolfsburg, dar nu pot să spun mai mult", a declarat Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern şi totodată fost jucător la Juventus. 

Mandzukic a fost cumpărat de clubul bianconero în 2015 de la Atletico Madrid, plătind la acea vreme 25 de milioane pentru croat. În sezonul trecut, experimentatul vârf a făcut un parteneriat pe cinste cu Cristiano Ronaldo, marcând 10 goluri şi oferind şapte assist-uri în cele 33 de partide jucate în tricoul alb-negru. 

Afla mai multe despre: bayernmandzukictransferjuventus 

viewscnt
Articole similare