Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern o distruge pe Wolfsburg şi urcă pe primul loc în Bundesliga. Performanţă istorică reuşită de Lewandowski

Bayern o distruge pe Wolfsburg şi urcă pe primul loc în Bundesliga. Performanţă istorică reuşită de Lewandowski

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a câştigat fără probleme în meciul din etapa cu numărul 25 din Bundesliga, pe teren propriu, împotriva celor de la Wolfsburg.

6-0 a fost scorul de pe Allianz Arena, rezultat care le-a asigurat bavarezilor revenirea pe primul loc în Bundesliga. Lewandowski de două ori, Gnabry, Muller şi Kimmich sunt cei care şi-au trecut numele pe tabela de marcaj, într-o partidă în care Ribery a oferit nu mai puţin de trei assist-uri. Cu această performanţă, atacantul polonez l-a depăşit pe Claudio Pizarro în clasamentul celor mai buni marcatori străini din Bundesliga. 

Bayern - Liverpool se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport. În tur, pe Anfield, meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.

  • Bayern: Neuer - Kimmich, Hummels, Boateng, Rafinha - Javi Martinez, Thiago - Muller, J. Rodriguez, Gnabry - Lewandowski 
  • Wolfsburg: Casteels - William, Knoche, Brooks, Roussillon - Gerhardt, Guilavogui, Arnold - Mehmedi, Weghorst, Brekalo 

Bavarezii au legat patru victorii la rând în campionat şi au profitat de degringolada din tabără galben-neagră. Borussia are o singură victorie în ultimele 5 meciuri în campionat şi a pierdut avansul de puncte pe care-l deţinea faţă de campioana en titre.

Bayern se pregăteşte de returul cu Liverpool, după un 0-0 important obţinut pe Anfield Road. Înainte de acest test important din Uefa Champions League, gruparea antrenată de Niko Kovac va trebui să treacă peste duelul cu Wolfsburg, formaţie care în ultimele 5 partide nu a pierdut nici măcar o dată.

Formaţia bavareză are 7 victorii şi o singură înfrângere în meciurile disputate pe teren propriu, în vreme ce adversarii săi joacă senzaţional în deplasare în acest sezon. ”Lupii” au tot 7 victorii în deplasare şi doar 3 înfrângeri, ultima suferită însă pe 20 ianuarie contra lui Schalke 04.

  • LIVE VIDEO | Bayern Munchen - Wolfsburg la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 16:30

Robert Lewandowski (15 goluri), Serge Gnabry şi Leon Goretzka (câte 6 goluri) sunt cei mai buni marcatori în campionat pentru Bayern Munchen, în timp ce oaspeţii răspund prin Weghorst (9 goluri) şi Mehmedi (5 goluri).

În aceeaşi etapă, Borussia are meci uşor pe teren propriu cu VfB Stuttgart, astfel că pentru Bayern victoria în faţa lui Wolsfburg devine oarecum obligatorie.

Transmisiuni din Bundesliga la Telekom Sport în perioada 4-10 martie

Vineri - 21:30 (Bundesliga) Werder Bremen - Schalke  Telekom Sport 2

Sâmbătă - 16:30 (Bundesliga) Bayern - Wolfsburg   Telekom Sport 2

Sâmbătă - 16:30 (Bundesliga) Dortmund - Stuttgart Telekom Sport 3

Duminică - 19:00 (Bundesliga) Hannover - Leverkusen  Telekom Sport 4

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesliga,  

viewscnt
Articole similare