Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern - Real Madrid. Cel mai simplu pariu e şi cel mai profitabil

Bayern - Real Madrid. Cel mai simplu pariu e şi cel mai profitabil

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Bayern Munchen - Real Madrid Liga Campionilor 25.04.2018. Cea mai aşteptată semifinală de Liga Campionilor îşi consumă prima manşă în această seară, de la ora 21:45, pe Allianz Arena.

Ponturi pariuri Bayern Munchen - Real Madrid Liga Campionilor 25.04.2018

Cu siguranţă, cel mai tare duel din semifinalele Ligii Campionilor este cel dintre Bayern Munchen şi Real Madrid. Marea finală aşteptată de toţi în acest sezon n-a avut loc până acum niciodată. Deşi s-au întâlnit în istorie de 24 de ori, niciun meci dintre Bayern Munchen şi Real Madrid nu s-a jucat cu trofeul pe masă.

Bayern Munchen are o serie excelentă de rezultate. Are şapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile şi tocmai şi-a trecut în palmares un nou titlu de campionă în Germania. Săptămâna trecută, bavarezii s-au calificat în finala Cupei Germaniei. Bayern Munchen va disputa finala de la Berlin împotriva lui Eintracht Frankfurt, echipa pregătită de viitorul antrenor al bavarezilor, Niko Kovac. Pentru a ajunge în semifinale, Bayern Munchen le-a eliminat pe Beşiktaş Istanbul, în optimi, şi pe Sevilla, în sferturile de finală.

Deschide şi tu un cont la Betano chiar astăzi! Ai cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live

Ponturi pariuri Bayern Munchen - Real Madrid Liga Campionilor 25.04.2018

În ultimele cinci meciuri disputate, Real Madrid are doar două victorii. Le-a învins pe Juventus, în Liga Campionilor, şi pe Malaga, în La Liga, iar în celelalte trei meciuri a înregistrat două remize şi o înfrângere. În sferturile de finală, după ce a câştigat cu 3-0 la Torino, Real Madrid a tremurat serios pentru calificare. În ultima fază a meciului de pe Santiago Bernabeu, când Juventus conducea tot cu 3-0, Real Madrid a primit un penalty controversat, iar Ronaldo a marcat pentru 3-1 şi i-a trimis pe "galactici" în careul de aşi.

Bayern - Real Madrid GG @ 1.50

Afla mai multe despre: bayernreal madridponturi pariuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare