Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern s-a calificat dramatic în finala Cupei Germaniei. A fost spectacol şi în La Liga. Toate rezumatele zilei sunt AICI

Bayern s-a calificat dramatic în finala Cupei Germaniei. A fost spectacol şi în La Liga. Toate rezumatele zilei sunt AICI

Fotbal

Comentarii

A fost o nouă zi plină cu fotbal spectacol pe canalele Telekom Sport. Mai jos ai toate rezumatele zilei!

La Liga

Atletico Madrid şi Valencia au deschis ziua de La Liga cu un meci spectaculos. Morata a deschis scorul pentru gazde după mai puţin de 10 minute de la startul partidei. Gameiro a egalat până la pauză, după o acţiune excelentă a lui Santi Mina. Imediat după reluare, Atletico a revenit în avantaj. Griezmann a înscris şi a ajuns la 15 goluri stagionale. Cu un sfert de oră înainte de final, Saul a făcut henţ în careu, iar Parejo l-a executat pe Oblak. Doar patru minute a fost egal, pentru că Atletico a punctat din nou. Corea a prins o execuţie spectaculoasă şi a amânat sărbătoarea Barcelonei, care ar fi sărbătorit un nou titlu dacă echipa lui Simeone pierdea acasă cu Valencia.

Espanyol a condus-o pe Celta, datorită lui Wu Lei. Chinezul a înscris pentru a doua oară în La Liga. Echipa galiciană a luat cu asalt poarta lui Diego Lopez după pauză. Aspas a trimis în bară, iar în aceeaşi fază Maxi Gomez a ratat dintr-o poziţie bună. Starurile Celtei s-au revanşat în minutul 72. Aspas a pasat, iar Gomez a înscris şi a stabilit scorul final, 1-1.

Căzută pe loc retrogradabil, Levante a răspuns cu o victorie categorică împotriva lui Betis. Campana a deschis scorul pentru gazde după 9 minute de la startul partidei. Loren Moron şi-a trimis mingea în poartă, iar avantajul gazdelor s-a dublat încă din prima repriză. După pauză, s-a mai marcat de două ori. Căpitanul Jose Luis Morales a marcat dintr-un penalty. În final a punctat şi Coke, iar Levante s-a distanţat la trei puncte de primul loc retrogradabil.

Bilbao a reuşit o nouă victorie în La Liga şi şi-a consolidat poziţia a şaptea. Bascii au câştigat pe terenul lui Leganes, cu ajutorul lui En Nesyri. Marocanul şi-a înscris un autogol superb, iar Bilbao s-a impus cu 1-0.

Cupa Germaniei

Bayern Munchen a câştigat pentru a 13-a oară la rând la Bremen şi s-a calificat în finala Cupei Germaniei, acolo unde o va întâlni pe Leipzig. Finalul a fost însă cu emoţii pentru bavarezi. În minutul 74, echipa lui Niko Kovac conducea cu scorul de 2-0 după reuşita din prima repriză a lui Lewandowski şi după cea a lui Muller din actul secund. A fost momentul în care gazdele au avut o răbufnire şi au restabilit egalitatea în decurs de un minut. Mai întâi, Osako l-a învins pe Ulreich. A urmat apoi golul marcat de Rashica, iar meciul se îndrepta spre prelungiri. Gebre Selassie l-a faultat însă în careu pe Coman şi oaspeţii au primit penalty. Lewandowski a făcut dubla de la punctul cu var. Polonezul putea realiza hattrickul, dar bara l-a salvat pe Pavlenka. Werder Bremen - Bayern Munchen s-a încheiat 2-3. Finala Cupei Germaniei se va juca pe 25 mai, la Berlin.

Afla mai multe despre: la ligacupa germaniei 

viewscnt
Articole similare