Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern - Sevilla. Cotă simplă pentru un meci dezechilibrat

Bayern - Sevilla. Cotă simplă pentru un meci dezechilibrat

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Bayern - Sevilla Liga Campionilor 11.04.2018. În tur a fost 2-1 pentru bavarezi, astfel că aceştia au devenit favoriţi cerţi la calificare. Totuşi, Sevilla a dat lovitura în manşa precedentă chiar pe Old Trafford.

Ponturi pariuri Bayern - Sevilla Liga Campionilor 11.04.2018

Bavarezii joacă pentru al şaptelea an consecutiv în sferturile de finală UEFA Champions League. O singură dată au ratat calificarea în semifinale în tot acest timp, în sezonul trecut, în faţa echipei care avea să câştige trofeul, Real Madrid. Bayern Munchen este echipa cu cele mai multe apariţii în sferturile de finală ale celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. Anul acesta este pentru a 17-a oară. O urmează Real Madrid şi FC Barcelona, ficare cu câte 16 prezenţe.
Meciul din tur a însemnat al 12-lea succes consecutiv pentru Jupp Heynckes în UEFA Champions League. Niciun alt antrenor din lume nu a mai reuşit această performanţă. Bavarezii au acces în sferturi după o victorie cu 8-1, în dublă manşă, în faţa lui Beşiktaş. 

Cota excelente şi mii de transmisiuni live pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Bayern - Sevilla Liga Campionilor 11.04.2018

Prezentă pentru prima oară în istorie în sferturile de finală UEFA Champions League, Sevilla riscă să nu mai joace în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Singura şansă a andaluzilor este să câştige Liga Campionilor, pentru că în campionat este doar pe locul 7, la 18 puncte în urma locurilor de UCL. Echipa lui Vicenzo Montella nu a mai bătut pe nimeni de la succesul de poveste de pe Old Trafford, din turul precedent al competiţiei. A jucat 4 meciuri de atunci, în care a înregistrat trei înfrângeri şi o remiză. Meciul din urmă cu o săptămână a adus primul eşec al Sevillei pe teren propriu în faţa unei echipe din Germania.

Echipele probabile

Bayern (4-1-4-1): Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Martinez - Muller, Alcantara, Rodriguez, Ribery - Lewandowski
Absenţi: Coman, Neuer

Sevilla (4-2-3-1): Rico - Navas, Carrico, Langlet, Escudero - NZonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel
Absenţi: Layun

Bayern - Sevilla 1 @ 1.25

Afla mai multe despre: bayernsevillaponturi pariurichampions league 

viewscnt
Articole similare