Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern sparge banca pentru Pedri, "wonderkid-ul" Barcelonei. "Driblează" clauza de un miliard de euro cu un salariu monstruos

Bayern sparge banca pentru Pedri, "wonderkid-ul" Barcelonei. "Driblează" clauza de un miliard de euro cu un salariu monstruos

FC Barcelona

Comentarii

Pedri (18 ani), proaspăt câştigător al trofeului Golden Boy, e dorit de Bayern Munchen, care e gata să-l transforme în cel mai scump transfer din istoria clubului. "Wonderkid-ul" Barcelonei e o dorinţă mai veche a celor de la Bayern, care l-au dorit şi înainte de a ajunge pe Camp Nou.

Bayern sparge banca pentru Pedri, "wonderkid-ul" Barcelonei. Bavarezii îi oferă de patru ori salariul de pe Camp Nou

Barcelona l-a "betonat" pe Pedri cu un contract valabil până în 2026, care conţine şi o clauză de reziliere de un miliard de euro. Totuşi, Bayern e convinsă că-l poate avea pe mijlocaşul care a câştigat trofeul Golden Boy, care se acordă anual celui mai bun fotbalist sub 21 de ani.

AS susţine că Bayern Munchen "e nebună" după Pedri, iar germani sunt gata să-l transforme în cel mai scump transfer din istoria clubului. Sursa citată scrie că anturajul jucătorului ştie despre oferta de la Bayern, care e gata să achite nu mai puţin de 80 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului spaniol.

Mai mult, Bayern vrea să-i ofere lui Pedri de patru ori salariu pe care îl câştigă la Barcelona. În noul contract, Pedri are un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, astfel că dacă ar accepta oferta nemţilor ar urma să fie remunerat cu 10 milioane de euro anual. Pedri a fost dorit de Bayern înainte să ajungă pe Camp Nou, de la Las Palmas. Fostul director sportiv, Ramon Planes, a fost cel care l-a adus pe Pedri la Barcelona, iar fotbalistul ales clubul catalan pentru că e şi suporter Barcelona, în detrimentul altor oferte.

Sezonul trecut, Pedri a jucat un număr record de meciuri, 73, la echipa de club şi cu echipa naţională, cu care a jucat la EURO 2020 şi la Olimpiada de la Tokyo. În actuala stagiune, fotbalistul spaniol a jucat doar 310 minute în patru meciuri, având probleme cu accidentările.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pedri în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pedribayernofertabarcelona 

viewscnt
Articole similare