Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BBC a aplaudat chiar în timpul meciului cu Irlanda de Nord transferul lui George Puşcaş: ”O mutare foarte bună”

BBC a aplaudat chiar în timpul meciului cu Irlanda de Nord transferul lui George Puşcaş: ”O mutare foarte bună”
Comentarii

Transferul lui George Puşcaş de la Inter Milano la Reading este unul foarte bun, sunt de părere jurnaliştii de la BBC, care au fost impresionaţi de atacantul român în meciul cu Irlanda de Nord.

George Puşcaş este cel mai scump transfer din istoria lui Reading. În vara trecută, echipa din liga a doua a Angliei a plătit 7,5 milioane de euro şi şi-a pus mari speranţe în calităţile lui Puşcaş. Acum, jurnaliştii de la BBC s-au arătat impresionaţi şi de evoluţia lui George Puşcaş din timpul meciului cu Irlanda de Nord, când a deschis scorul. 

BBC, despre George Puşcaş: ”Un transfer foarte bun pentru Reading”

La Reading, fostul atacant al lui Inter a alternat evoluţiile excelente cu cele mai puţin strălucite. Totuşi, a reuşit uşor-uşor să se impună. Mai ales că a avut parte de multă încredere, deoarece este cel mai scump transfer din istoria lui Reading. 
Jurnaliştii de la BBC l-au urmărit însă şi la echipa naţională şi au rămas impresionaţi. În comentariul meciului România - Irlanda de Nord, cei de la BBC au ţinut să-i felicite pe cei de la Reading pentru transferul lui George Puşcaş: ”Şapte goluri în 15 meciuri pentru George Puşcaş, care a impresionat până acum. Un transfer foarte bun pentru Reading”, au scris jurnaliştii de la BBC în comentariul meciului. 
George Puşcaş are o medie foarte bună de goluri la echipa naţională: aproape un gol la fiecare două meciuri jucate. Pentru Reading, a marcat 14 goluri în 42 de meciuri, în primul sezon. 

George Puşcaş s-a transferat la Reading după o prestaţie excelentă la EURO 2019

George Puşcaş a fost la Campionatul European de Tineret 2019 unul dintre cei mai buni jucători din naţionala României. A ajuns cu naţionala de tineret până în semifinalele competiţiei, după ce a strălucit în fiecare partidă. George Puşcaş era atunci sub contract cu Inter Milano şi a făcut cantonamentul de vară alături de echipa italiană. Ulterior, s-a transferat la Reading, în liga a doua a Angliei, deşi a avut şi oferte mai bune. Puşcaş a considerat însă că trebuie să meargă la o echipă la care să poată juca des, astfel încât să continue să crească. 

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare