Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BBC avea dreptate: Liga 2 e ”cel mai palpitant campionat din Europa!” Super execuţie de la peste 25 de metri a lui Ariel Lopez în Dunărea - FCU Craiova VIDEO

BBC avea dreptate: Liga 2 e ”cel mai palpitant campionat din Europa!” Super execuţie de la peste 25 de metri a lui Ariel Lopez în Dunărea - FCU Craiova VIDEO

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a jucat împotriva celor de la U Craiova, într-un meci al etapei cu numărul 5 din play-off-ul de promovare pentru Liga 1.

În urmă cu câteva săptămâni englezii de la BBC au afirmat că Liga 2 din România este cel mai palpitan campionat din Europa la momentul actual, iar Ariel Lopez de la Dunărea Călăraşi a demonstrat că britanicii nu s-au înşelat. 

În minutul 55 al partidei, jucătorul oaspeţilor a trimis o bombă de la peste 25 de metri, iar portarul oltenilor nu a avut nicio şansă să apere mingea. 

Probabil cel mai palpitant campionat din Europa.

"Probabil cel mai palpitant campionat din Europa. Vă întrebaţi dacă e Serie A, Ligue 1, Bundesliga. Nu, vorbesc de liga a doua din România. Ne-a atras atenţia deoarece, cu un meci rămas de disputat, primele 11 echipe sunt separate de doar patru puncte. Nu putea să fie mai strâns de atât.

Primele 6 se califică în play-off, iar Metaloglobus, cu o victorie, va ajunge în play-off. Vor înfrunta un gigant al fotbalului românesc, Rapid Bucureşti, care se află la egalitate de puncte.

Va fi un sentiment deosebit pentru starul ligii secunde, Ovidiu Herea, fostul internaţional român. A avut o carieră de succes la Rapid, iar acum îi poate opri să ajungă în play-off", au spus cei de la BBC. 

 

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare