Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a anunţat că-i pune clauză de sute de milioane, dar l-a trimis la altă echipă din Liga 1. EXCLUSIV | ”E o şansă foarte mare pentru mine”

Becali a anunţat că-i pune clauză de sute de milioane, dar l-a trimis la altă echipă din Liga 1. EXCLUSIV | ”E o şansă foarte mare pentru mine”

Superliga

Comentarii

În vârstă de 16 ani, Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la Dunărea Călăraşi, pentru a-i oferi mai multe şanse să joace la seniori, în Liga 1. Tânărul mijlocaş de bandă este entuziasmat de această mutare şi speră că va reuşi să-i impresioneze pe cei de la FCSB, astfel încât să-l păstreze în lotul pentru sezonul următor.

Ianis Stoica este una dintre speranţele din curtea FCSB-ului, motiv pentru care Gigi Becali a anunţat că vrea să-i pună o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro. Până atunci, fiul lui Pompiliu Stoica a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi:

”Mă bucur că m-au vrut cei de la Călăraşi. Este o şansă foarte mare pentru mine să demonstrez că pot juca la nivelul Ligii I şi sper să profit de ea, să dau totul în acest cantonament şi să îi arăt antrenorului că merit să joc. Am vorbit cu ei (n.r. cei de la FCSB) şi le-am spus că vin aici să joc şi le-am promis că la vară o să revin în forţă ca să pot să îi ajut pentru campionatul viitor. (n.r. Şi pentru cupele europene, nu? Champions League, Europa League...) Da, eu visez la asta, de ce nu? Eu îmi propun mereu obiective măreţe şi încerc să le realizez”, a declarat Ianis Stoica pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul de 16 ani spune că se sfătuieşte cu tatăl său înainte de fiecare decizie importantă şi cei doi au discutat inclusiv despre împrumutul la Dunărea Călăraşi: ”El are o influenţă mare asupra deciziilor mele şi mă bucur că îl am lângă mine. Mă ajută şi mă sfătuieşte mereu”.

La Călăraşi, Ianis Stoica va fi coleg cu Daniel Benzar, care şi el a fost împrumutat de FCSB: ”Da, mă bucur că îl am şi pe el aici. Mai vorbesc cu el şi sper să facem echipă bună şi să salvăm echipa de la retrogradare”.

Ianis Stoica este cel mai tânăr debutant din istoria FCSB-ului. S-a întâmplat pe 25 octombrie 2017, într-un meci cu Sănătatea Cluj, în Cupă, când a şi înscris. Avea atunci doar 14 ani.

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbdunarea calarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare