Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a aruncat BOMBA: jucătorul din Liga 1 pentru care vrea să doboare recordul de transfer! "Dau la orice oră banii ăştia pe el!"

Becali a aruncat BOMBA: jucătorul din Liga 1 pentru care vrea să doboare recordul de transfer! "Dau la orice oră banii ăştia pe el!"

FCSB

Comentarii

În direct la Pro X, patronul FCSB-ului, George Becali a anunţat că oferă la orice oră 3 milioane de euro pentru Alexandru Mitriţă şi alte 2 milioane de euro pentru Nicuşor Bancu, fotbalişti pe care îi consideră cei mai buni din naţionala lui Contra.

Becali a declarat că Bancu şi Mitriţă, cei doi fotbalişti de la CSU Craiova convocaţi la naţională de Contra trebuiau să joace titulari împotriva Serbiei. Patronul FCSB-ului îi consideră cei mai ”vandabili” din fotbalul românesc şi anunţă că plăteşte oricând 5 milioane de euro pentru ”pachetul de olteni”: ”Nu înţeleg de ce nu au jucat. Eu ca om de afaceri, îi văd cei mai valoroşi. Adică sunt cei mai valoroşi jucători ai României la ora asta. Nu vreau să-l supăr pe Contra, dar dacă tu îi ai pe cei mai scumpi, fotbalişti care fac 5 milioane minim amândoi...păi dau eu 3 milioane pe Mitriţă oricând şi alte 2 pe Bancu...dacă îi ai, de ce nu-i văd pe teren? Eu vreau să joace cine merită. Dacă aş fi antrenor, Mitriţă vine primul şi apoi restul. Aşa cred eu, chiar nu vreau să-l supăr pe Cosmin Contra. Nici nu are cu cine, eu nu îl judec pe Contra” a explicat patronul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: alex mitriţăgigi becalinicuşor bancu,  

viewscnt
Articole similare