Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a dat marea lovitură în Liga I. Budescu a acceptat oferta FCSB-ului şi urmează să semneze contractul cu roş-albaştrii

Becali a dat marea lovitură în Liga I. Budescu a acceptat oferta FCSB-ului şi urmează să semneze contractul cu roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

FCSB continuă achiziţiile, iar acum este foarte aproape de a anunţa transferul lui Constantin Budescu. Mijlocaşul de 32 de ani este aşteptat să semneze contractul cu vicecampioana României.

Constantin Budescu a ratat transferul la Al Ahli Doha, astfel că este interesat acum de revenirea în Liga I. Cu o ofertă uriaşă pentru nivelul fotbalului românesc, Gigi Becali l-a convins pe mijlocaşul de 32 de ani să se întoarcă la FCSB. Conform gsp.ro, patronul vicecampioanei României i-a oferit un salariu lunar de 20 de mii de euro, iar Constatin Budescu a acceptat, urmând ca în cursul zilei de marţi să semneze şi contractul cu roş-albaştrii.

"Văd că veştile circulă repede. Ştiam şi noi că are o ofertă bună tot de pe la arabi şi am auzit că a intervenit ceva. Da, îl vrem. Însă nu mă pune să vorbesc acum mai multe despre el că lucrurile se pot se pot schimba de la o oră la alta şi nu vreau să ştie unii ce planuri avem noi.

Oricum, până la urmă, tot Budescu este cel care va alege. Edi Iordănescu şi Meme Stoica se ocupă de toate lucrurile importante de la echipă. Budescu e un jucător foarte bun şi cu multă experienţă" , a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri bifate în tricoul roş-albaştrilor.

  • 1,5 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: budescufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare