Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a dat ultimele detalii despre transferurile pe care le negociază: "Gică nu e fraier, e mai deştept ca noi"

Becali a dat ultimele detalii despre transferurile pe care le negociază: "Gică nu e fraier, e mai deştept ca noi"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferurile pe speră să le mai facă în această vară, iar venirea lui Bradley de Nooijer este foarte aproape de a se realiza. În plus, patronul FCSB-ului a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi.

"Eu nu am cum să-l conving, înţeleg că are alte oferte. Bine, depinde cum joacă la Euro. Ianis, dacă joacă 2-3 meciuri bine, eu nu mai pot să îl iau. (n.r. despre de Nooijer) Cu Gică m-am înţeles, am vorbit şi cu băiatul, a zis că vrea să vină. L-am pus pe Tănase să vorbească cu Ianis, să colaboreze, să îl întrebe dacă vrea să vină. Gică aşa mi-a zis, vorbeşte cu jucătorul. Eu ţi-l dau, dacă vrea să vină, să vină. 

El a zis că vine. Acum să vedem, că şi Gică... Crezi că Gică e fraier? Voi credeţi că dacă Gică ia 4-5 milioane pe Ianis... Eu i-am dat 3 milioane. Şi 3 milioane dacă ia Gică, păi, voi credeţi că mai vinde jucători!? Nu îi mai vinde. După aia, cum a zis, vrea să se bată la campionat. El nu are bani. Dar, dacă face bani, mai vinde el jucători!? Hai mă că nu e fraier, e mai deştept ca noi la fotbal" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare