Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu joacă Stoian şi Matei: "Eu vreau să câştig bani". Ce salarii uriaşe au cei doi

Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu joacă Stoian şi Matei: "Eu vreau să câştig bani". Ce salarii uriaşe au cei doi

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a rata din nou titlul de campioană, pentru al patrulea sezon la rând, astfel că Gigi Becali pregăteşte o nouă schimbare managerială la echipă.

Deşi se anunţau a fi două dintre cele mai bune transferuri făcute în istoria celor de la FCSB, Florentin Matei şi Adrian Stoian l-au dezamăgit pe patronul roş-albaştrilor, astfel că au sărit deja din schemă pentru acest sezon. Cei doi nu mai prind nici banca de rezerve, iar Gigi Becali a recunoscut că în vară va renunţa la serviciile lor.

"Eu am strategii de viitor, pentru următorii 5-6 ani. Le fac de acum. Risc campionatul şi bag tineri, ca să câştig bani", a anunţat Becali la Pro X.

În acelaşi timp, Matei şi Stoian sunt şi doi dintre jucătorii cu cele mai mari salarii din lotul vicecampioanei României. Pe lângă cei doi, FCSB se va despărţi şi de Raul Rusescu la finalul sezonului. În urma remanierilor din vară, Becali va economi 65 de mii de euro în fiecare lună.

  • 30.000 de euro este salariul lunar al lui Adrian Stoian
  • 20 000 de euro câştigă Rusescu în fiecare lună
  • 15 000 de euro încasează Matei lunar

Afla mai multe despre: fcsbsteauastoian 

viewscnt
Articole similare