Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a făcut o ofertă pentru Nistor: ”Am vorbit cu Negoiţă!” Îl dă pe Qaka la schimb, plus bani. Reacţia genială a jucătorului când a aflat :)

Becali a făcut o ofertă pentru Nistor: ”Am vorbit cu Negoiţă!” Îl dă pe Qaka la schimb, plus bani. Reacţia genială a jucătorului când a aflat :)

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut o ofertă pentru Dan Nistor şi aşteaptă acum un răspuns de la Ionuţ Negoiţă. Mijlocaşul de 30 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.

Patronul FCSB a pregătit o mutare interesantă. Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi i-a făcut o propunere. Patronul FCSB îl vrea pe Dan Nistor - căpitanul lui Dinamo şi este dispus să-l dea la schimb pe Qaka, plus 500.000 de euro: ”Am vorbit aseară cu Negoiţă, aştept răspunsul. Mi-l doresc demult pe Nistor”, a spus Becali pentru Sport.ro.

Mijlocaşul de 30 de ani s-a declarat surprins de aceste discuţii: ”E o glumă sau ce e asta? Nu, nu ştiu nimic. M-ai luat prin surprindere. E prima oară când aud, habar nu am. M-ai lăsat mască. Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo, nu se pune problema”, a fost reacţia lui Nistor pentru ProSport.ro.

În cazul în care Ionuţ Negoiţă va accepta oferta, Becali i-a pregătit lui Nistor o primă de instalare de 100.000 de euro şi un salariu lunar de 15.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdan nistorliga 1dinamoionut negoita 

viewscnt
Articole similare