Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a găsit vinovaţii pentru înfrângerea cu Chiajna: "Au fost în plus!" Ce măsuri a anunţat patronul FCSB-ului: "Asta o să fac"

Becali a găsit vinovaţii pentru înfrângerea cu Chiajna: "Au fost în plus!" Ce măsuri a anunţat patronul FCSB-ului: "Asta o să fac"

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat că Florin Tănase şi Dennis Man "au fost în plus" în meciul pierdut contra Concordiei Chiajna, scor 0-1, în etapa a 11-a a Ligii 1. Totuşi, omul de afaceri nu a părut foarte afectat de eşecul de duminică seară, glumind pe seama măsurilor pe care le va lua.

"Un meci pe care nu am cum să-l comentez. Nici nu ştiu ce să spun. E bine dacă strigau fanii (n.r. - demisia). Eu nu ştiu ce să strig, că nu ştiu. Singurul lucru e că am văzut ce nu merge: Tănase şi Man au fost în plus. Restul n-am ce să zic. Planic... Gol luat aiurea. Nu anunţa nimic faza aia, dar asta e.

O să iau măsuri să ne mutăm de pe locul unu la locul «first». Nu vreau să fiu pe unu, vreau să fiu pe locul unu «first». Suntem pe locul unu, ce să facem, suntem la mâna noastră? Suntem", a spus Gigi Becali, după meci.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Voluntari, cu scorul de 1-0, de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Golul a fost marcat de Batin, în minutul 60.

Afla mai multe despre: becalifcsbconcordia 

viewscnt
Articole similare