Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a început asaltul pentru cupele europene. Decizie de ultimă oră luată de patronul de la FCSB: "E adevărată oferta! Gata!"

Becali a început asaltul pentru cupele europene. Decizie de ultimă oră luată de patronul de la FCSB: "E adevărată oferta! Gata!"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru primul meci oficial din noul sezon. Joi, 11 iulie, vicecampioana României va juca, pe propriul teren, prima manşă din turul I preliminar al Europa League, împotriva moldovenilor de la Milsami Orhei.

După ce, în sezonul trecut, a ratat calificarea în grupele Europa League, FCSB speră acum să nu mai fie eliminată încă din tururile preliminare. Astfel, Gigi Becali nu vrea să mai audă de vânzarea celor mai importanţi jucători din lot. 

Pe lângă plecările lui Romario Benzar şi Junior Morais, FCSB se putea despărţi în această vară şi de Florinel Coman. Mijlocaşul de 21 de ani a impresionat la Campionatul European de tineret, iar una dintre echipele importante care s-au interesat de serviciile sale a fost Fiorentina.

Gruparea viola a oferit 3,5 milioane de euro pentru Florinel Coman, însă suma n-a fost pe placul lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a refuzat oferta Fiorentinei, iar acum a luat decizia de a-şi păstra toţi jucătorii în lot, cel puţin până în momentul în care FCSB va fi sigură de accederea în grupele Europa League.

Becali refuză transferurile. FCSB nu mai vinde jucători

Primul jucător pentru care Becali a primit o ofertă concretă în această vară a fost Florin Tănase. Mijlocaşul de 24 de ani a fost dorit de New York Red Bulls, iar americanii au oferit cinci milioane de euro pentru fotbalistul român. Patronul roş-albaştrilor a cerut o perioadă de timp pentru cântări toate detaliile unui eventual transfer, iar acum a luat cea mai importantă decizie. Becali a anunţat că a refuzat oferta primită de la americani şi că nu va mai lăsa niciun jucător să plece în această vară.

"Este adevărat ce spuneţi cu oferta de la americani. Dar pe mine nu mă mai interesează. Gata! Nu mai vând nimic! Gândul îmi zboară acum la preliminarii, la calificări. Vreau să facem o echipă puternică. Acolo mi-e gândul acum", a spus Becali pentru Fanatik.

  • 3 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbtanase 

viewscnt
Articole similare