Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a început deja să se implice financiar la clubul pe care l-a preluat în această vară: ”Este o sumă consistentă”

Becali a început deja să se implice financiar la clubul pe care l-a preluat în această vară: ”Este o sumă consistentă”

Liga 2

Comentarii

Zilele trecute, Gigi Becali a decis să se implice financiar la Academica Clinceni, echipă care joacă în liga a doua. Vali Budeanu, vicepreşedintele de la Academica, spune că este un proiect mai amplu al omului de afaceri din Pipera.

Colaborarea dintre FCSB şi Academia Clinceni va fi mult mai profundă de aici încolo. Dacă până acum la Clinceni erau trimişi să evolueze jucătorii care nu prindeau lotul, din sezonul care urmează echipa va avea parte şi de susţinere financiară din partea lui Gigi Becali. Academia Clinceni ar urma să devină echipa a doua a FCSB-ului, făcă care FCSB 2 să fie desfiinţată.

Vali Budeanu, vicepreşedintele de la Academica Clinceni, spune că este un proiect amplu gândit de patronul FCSB. Nu este exclus ca aici să-şi mute jucătorii de la FCSB, în cazul în care Florin Talpan va reuşi să câştige procesul în care cere despăgubiri de 37 de milioane de euro:

”Dacă până acum colaborarea consta doar în împrumuturile de jucători, acum discuţiile au avansat şi, în momentul de faţă, am pornit un proiect mai amplu. Mai exact, un ajutor financiar, o sumă consistentă care să ne asigure stabilitatea pentru sezoanele următoare. Domnul Becali şi Vasi Geambazi au înţeles că e nevoie de o echipă de Liga a II-a unde să îşi expună talentele. E o listă mai amplă de jucători ai Stelei (n.r. FCSB)”, a declarat Vali Budeanu pentru sptfm.ro.

Afla mai multe despre: academica clincenifcsbvali budeanu 

viewscnt
Articole similare