Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a început revoluţia la echipă. Încă un jucător e OUT de la FCSB, după decizia de ultimă oră luată de patron

Becali a început revoluţia la echipă. Încă un jucător e OUT de la FCSB, după decizia de ultimă oră luată de patron

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a încheiat seria perfectă de rezultate, iar Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 1-3.

Bogdan Argeş Vintilă a avut parte de rezultate excelente pe banca celor de la FCSB şi a legat o serie perfectă de 11 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, dintre care 9 partide au fost câştigate, iar alte două încheiat la egalitate.

Totul până la finalul săptămânii trecute, când FCSB a fost învinsă de Astra Giurgiu, în etapa a 17-a din Liga I. Echipa pregătită de Bogdan Andone s-a impus pe Arena Naţională, graţie golurilor marcate de Alibec, de două ori, şi de Enache, iar vicecampioana României şi-a încheiat seria de 11 meciuri consecutive fără înfrângere.

Becali face curăţenie la FCSB. Un jucător e OUT de la echipă

Imediat după meciul pierdut în faţa Astrei, patronul celor de la FCSB a răbufnit şi i-a acuzat pe câţiva jucători din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă. Pe lângă criticile pe care i le-a adresat lui Panţîru, Gigi Becali l-a contestat şi pe Adi Popa şi i-a cerut antrenorului vicecampioanei să nu-l mai ia în lotul FCSB-ului pe mijlocaşul de 31 de ani.

"Băi, Bogdane! Să nu-l mai văd pe Popa în echipă! Da, tată? E prea obraznic şi prea nesimţit. Nu merită. Să nu mai joace! Să nu mai fie în lot! Ai înţeles, da?!" , a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare