Experiențe împreună.
You are here:

Becali a început revoluţia la FCSB. Două milioane de euro pentru două transferuri de top. Fotbalistul adus de urgenţă din străinătate

Becali a început revoluţia la FCSB. Două milioane de euro pentru două transferuri de top. Fotbalistul adus de urgenţă din străinătate

FCSB

Comentarii

FCSB nu mai are nicio şansă la titlu în acest sezon, iar acum Gigi Becali a început să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor, astfel încât roş-albaştrii să se impună în Liga I.

Gigi Becali s-a pus pe treabă şi a schimbat antrenorul la FCSB. Toni Petrea şi Thomas Neubert au preluat echipa de la Bogdan Argeş Vintilă, iar acum cei doi au misiunea de a aduce un nou titlu în Liga I, ultimul cucerit de roş-albaştri fiind cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

În plus, pe lângă schimbările de pe banca tehnică, Gigi Becali a mutat şi pe piaţa transferurilor şi a adus doi jucători, liberi de contract, de la două echipe din play-off-ul Ligii I. Mai întâi, Marius Briceag s-a despărţit de Universitatea Craiova şi a fost chemat de Gigi Becali la FCSB, apoi, la începutul acestei săptămâni, vicecampioana României s-a înţeles şi cu Sergiu Buş. 

Becali transferă la FCSB. Ţîru şi Ghiţă, principalele ţinte

Atacantul de 27 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea roş-albastră, astfel că latifundiarul din Pipera îşi poate îndrepta acum atenţia către zona centrală din defensivă. FCSB s-a despărţit de Bogdan Planic, iar Andrei Miron a intrat pe listă neagră a patronului roş-albaştrilor.

Oficialii vicecampioanei au demarat negocierile pentru aducerea lui Virgil Ghiţă, de la FC Viitorul, însă Gheorghe Hagi nu vrea să se despartă prea uşor de fundaşul central care a impresionat în acest sezon. Un milion de euro aşteaptă "Regele" pentru a-l ceda pe fotbalistul de 22 de ani la FCSB.

Pe lângă Virgil Ghiţă, Gigi Becali e pregătit să investească şi în aducerea lui Bogdan Ţîru, fostul căpitan al celor de la FC Viitorul. Patronul roş-albaştrilor l-a mai dorit şi în trecut pe fundaşul central de 26 de ani, însă transferul nu s-a concretizat, iar Ţîru a ajuns la Jagiellonia, ocupanta locului 6 din campionatul Poloniei. Bogdan Ţîru a fost cumpărat, în iarna acestui an, de la FC Viitorul, cu 600 de mii de euro, iar acum polonezii aşteaptă o ofertă de un milion de euro pentru a-l lăsa pe fundaşul român să plece la FCSB.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Bogdan Ţîru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 900 de mii de euro valorează Virgil Ghiţă pe transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
De la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe...