Experiențe împreună.
You are here:

Becali a început revoluţia la FCSB după umilinţa cu Dinamo. A renunţat la jucătorul de 100 de milioane şi l-a împrumutat de urgenţă

Becali a început revoluţia la FCSB după umilinţa cu Dinamo. A renunţat la jucătorul de 100 de milioane şi l-a împrumutat de urgenţăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai câştigat titlul în Liga I de cinci ani, astfel că Gigi Becali a schimbat strategia clubului. În ultimele sezoane, patronul roş-albaştrilor a transferat cei mai buni tineri jucători din ţară şi a construit o academie de copii şi juniori la cele mai înalte standarde.

FCSB a transferat, de fiecare dată, cei mai buni tineri jucători din Liga I, iar acum în lotul lui Bogdan Argeş Vintilă se află jucători precum Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan, care, în anii următori, pot fi vânduţi pe sume importante de bani de Gigi Becali. Pe lângă starurile de la prima echipă, FCSB are sub contract şi mulţi alţi tineri care pot creşte şi care pot deveni jucători de bază în Liga I.

Deşi, după înfrângerea cu Dinamo, scor 1-2, Gigi Becali a declarat că este dezamăgit de evoluţiile jucătorilor săi, inclusiv de cele ale vedetelor Florinel Coman sau Dennis Man, patronul roş-albaştrilor continuă să-şi construiască echipa în jurul tinerilor de perspectivă.

Becali, decizie de ultimă oră la FCSB. Ianis Stoica, împrumutat în Liga a II-a

Unul dintre jucătorii în care îşi pune bazele Gigi Becali este Ianis Stoica, băiatul fostului fotbalist al roş-albaştrilor, Pompiliu Stoica. Deşi este cel mai tânăr debutant şi marcator din istoria celor de la FCSB, după ce a bătut toate recordurile în octombrie 2017, când avea doar 14 ani, 10 luni şi 23 de zile, Ianis Stoica nu îşi poate face loc, deocamdată, în prima echipă a roş-albaştrilor.

Conform prosport.ro, mijlocaşul de 17 ani s-a despărţit de Petrolul, unde fusese împrumutat în prima parte a actualului sezon, şi a semnat cu o altă echipă din Liga a II-a. Metaloglobus l-a luat, tot sub formă de împrumut, pe jucătorul care are o clauză de reziliere cu FCSB de 100 de milioane de euro. Conform sursei citate, agentul lui Ianis Stoica, Anamaria Prodan, declara la începutul acestui an că mijlocaşul este dorit de două echipe uriaşe din fotbalul european, FC Porto şi Benfica Lisabona.

"Pe lângă Porto şi Benfica, există şi alte 3 echipe din Germania care îl vor. Dar mai aşteptăm puţin să vedem ce este mai bine pentru FCSB şi pentru jucător. Până se termină cantonamentele vom lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul lui Ianis" , declara atunci Anamaria Prodan.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe