Experiențe împreună.
You are here:

Becali a început revoluţia la FCSB. Transferuri fabuloase pentru roş-albaştri. Trei lovituri într-o singură zi

Becali a început revoluţia la FCSB. Transferuri fabuloase pentru roş-albaştri. Trei lovituri într-o singură zi

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai cucerit titlul în Liga I din 2015, iar acum Gigi Becali nu vrea ca echipa sa să dezamăgească din nou în campionat.

Gigi Becali aşteaptă ca FCSB să ia titlul încă din 2015. Atunci, antrenorul roş-albaştrilor era Constantin Gâlcă. Echipa a mers perfect, a cucerit cele trei competiţii interne, însă patronul a luat decizia de a îl înlocui pe Gâlcă, iar în locul său l-a adus pe Mirel Rădoi.

Actualul selecţioner al naţionalei României n-a reuşit să petreacă prea mult timp pe banca celor de la FCSB, dar nici antrenorii care l-au urmat, printre care Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, n-au reuşit să aducă un nou titlu pentru roş-albaştri.

Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. Trei transferuri la FCSB

FCSB a pierdut de fiecare dată lupta la titlu în faţa Astrei, a Viitorului sau a CFR-ului, iar în acest sezon, în cazul în care se va încheia pandemia de coronavirus, roş-albaştrii se află la patru puncte în spatele liderului condus de Dan Petrescu. Astfel, Gigi Becali a început deja să-şi pregătească lotul pentru sezonul următor.

Dacă tot poartă negocieri intense cu echipe importante din fotbalul mondial pentru transferurile lui Florinel Coman şi Dennis Man, patronul vicecampioanei României e dispus să plătească sume serioase de bani în vară pentru a transfera cei mai buni jucători din Liga I.

Cum plecările jucătorilor din atac nu sunt sigure, iar Coman şi Man ar putea rămâne la FCSB şi în sezonul următor, Gigi Becali a început negocierile pentru transferurile unor fundaşi. Bogdan Planic se va despărţi, cel mai probabil de roş-albaştri, astfel că latifundiarul din Pipera negociază intens aducerea lui Andrei Chindriş, de la FC Botoşani.

E clar că FCSB a fost lovită în plin de criza venită în urma pandemiei de coronavirus, însă, ce-i drept, Gigi Becali poate şi profita de această situaţie. Cotele jucătorilor dni Liga I au scăzut dramatic, astfel că roş-albaştrii pot obţine mai uşor semnăturile lui Radu Boboc şi Virgil Ghiţă, ambii de la FC Viitorul.

Patronul vicecampioanei României a pregătit o ofertă de două milioane de euro pentru a-i aduce la pachet pe cei doi fundaşi, sumă la care se adaugă şi procente din viitoare transferuri în străinătate.

Radu Boboc este cotat la 1,1 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com şi evoluează pe postul de fundaş dreapta la FC Viitorul. Evoluţiile bune din acest sezon, în care a marcat două goluri şi a reuşit trei pase decisive în cele 27 de meciuri, l-au adus şi în atenţia lui Mirel Rădoi pentru naţionala de tineret a României, unde a strâns deja nouă prezenţe.

De partea cealaltă, Virgil Ghiţă este fundaş central, valorează 900 de mii de euro şi este şi el om de bază la FC Viitorul. În plus, apărătorul de 21 de ani a marcat un gol în cele şase meciuri jucate pentru echipa naţională de tineret a României.

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna