Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a ofertat deja primul antrenor în această vară. Cine vine să-i crească pe puştii de la FCSB

Becali a ofertat deja primul antrenor în această vară. Cine vine să-i crească pe puştii de la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pus bazele unei academii de fotbal la Berceni, iar rezultatele au început deja să apară pentru FCSB în competiţiile de copii şi juniori. Acum, dorinţa patronului roş-albaştrilor este ca echipa a doua a clubului să promoveze în Liga a II-a, astfel încât tinerii jucători să crească odată cu meciurile tari din eşalonul secund.

Astfel, Gigi Becali a pregătit o ofertă pentru unul dintrei cei mai buni antrenori de copii şi juniori din ţară. Proaspăt deţinător al Licenţei PRO, Dacian Nastai este scouter zonal pentru FRF şi semifinalist la campionatul naţional de juniori U19 cu LPS Satu Mare. În plus, Nastai a pregătit în trecut şi echipe din Liga a II-a sau Liga a III-a.

"În momentul de faţă sunt antrenor şi profesor titular la LPS Satu Mare. Dar recunosc, am avut 2-3 oferte în această vară. Două au căzut, una mai este în discuţie. Este o ofertă tentantă. Dacă aş accepta oferta, ar fi un pas înainte în cariera mea de antrenor. Condiţiile propuse sunt convenabile, dar nu am luat o decizie. Trebuie să mă consult cu familia şi apoi voi decide” , a declarat Dacian Nastai pentru informatia-zilei.ro.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfrfsatu mare 

viewscnt
Articole similare