Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a plătit doar 125.000 de euro pentru un jucător care se află pe lista lui Rădoi. Super transfer făcut de FCSB

Becali a plătit doar 125.000 de euro pentru un jucător care se află pe lista lui Rădoi. Super transfer făcut de FCSB
Comentarii

Gigi Becali a transferat la FCSB un jucător pentru care a plătit doar 125.000 de euro şi acum se află pe lista lui Mirel Rădoi. Selecţionerul României susţine că a vrut să-l convoace şi pe Valentin Creţu, dar s-a răzgândit în ultimul moment.

În vara lui 2019, Gigi Becali surprindea când a ales să-l transfere la FCSB pe Valentin Creţu, de la Gaz Metan Mediaş. Omul de afaceri din Pipera l-a văzut o soluţie pentru postul de fundaş dreapta şi jucătorul de 31 de ani n-a dezamăgit. Acum, Valentin Creţu a intrat pe lista lui Mirel Rădoi şi a fost aproape să fie selecţionat pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, din Liga Naţiunilor.

Un jucător transferat de Becali la FCSB cu doar 125.000 de euro a intrat pe lista lui Mirel Rădoi

Selecţionerul României a dezvăluit că pe lista lungă pe care a alcătuit-o pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria s-au aflat şi Dennis Man, dar şi Valentin Creţu. Mirel Rădoi susţine că s-a răzgândit în ultimul moment, deoarece a luat în calcul şi faptul că Valentin Creţu nu are formate relaţii de joc cu ceilalţi jucători de la naţională şi nici experienţă internaţională:

”Nu am avut foarte multe nume. Au fost anumite situaţii de îndoieli, dacă să luăm un anumit jucător sau nu. În situaţia asta apare cazul lui Denis Man, lui Creţu de la FCSB, au fost alegeri de ultim moment, prin ceea ce înseamnă experienţa lor internaţională, relaţie dintre jucător şi echipa naţională, poziţiile, sistemul de joc pe care îl activează la club”, a dezvăluit Mirel Rădoi.

S-a transferat la FCSB şi a intrat pe lista lui Mirel Rădoi. Creţu, printre cei mai constanţi jucători din Liga 1

Valentin Creţu a fost transferat de FCSB în vara lui 2019, pentru doar 125.000 de euro. L-a avut atunci concurent pe Cristi Manea, dar a fost favorizat de Gigi Becali, care l-a dorit titular. Ulterior, a rămas una dintre puţinele soluţii pe care antrenorul FCSB-ului le-a avut pentru postul de fundaş dreapta.

În timp, Valentin Creţu a devenit însă unul dintre cei mai constanţi jucători de la FCSB şi din Liga 1. Evoluţiile bune l-au adus şi în vizorul lui Mirel Rădoi, care l-a trecut pe lista cu lotul lărgit pe care a alcătuit-o pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria.

Transferul la FCSB i-a crescut şi cota. Când era la Gaz Metan Mediaş, Valentin Creţu era cotat la 550.000 de euro. Acum, valorează 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: valentin cretu 

viewscnt
Articole similare