Experiențe împreună.
You are here:

Becali a plecat de urgenţă din ţară după ce FCSB şi-a luat gândul de la titlu. Unde a mers patronul roş-albaştrilor cu valiza plină de bani

Becali a plecat de urgenţă din ţară după ce FCSB şi-a luat gândul de la titlu. Unde a mers patronul roş-albaştrilor cu valiza plină de banigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat în ultima etapă disputată din Liga I, 1-1, pe terenul Viitorului, iar acum este la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Cum echipa sa este foarte de a rata din nou titlul, pentru a patra oară consecutiv, Gigi Becali a plecat din ţară pentru a uita de problemele pe care le au roş-albaştrii în Liga I. Aşa cum face în fiecare an, patronul FCSB-ului îşi va petrece următoarele zile la Muntele Athos.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali se va întoarce în România vineri seara, iar sâmbătă va participa la slujba de Înviere. Muntele Athos este una dintre destinaţiile preferate ale latifundiarului din Pipera. Cunoscut drept un om religios, Becali a donat în ultimii ani aproximativ cinci milioane de euro pentru călugării din Grecia.

viewscnt
Articole similare